Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 05:20
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Серпень » 13

 

Податок на прибуток підприємств

Агрострахування та податкові наслідки. Макаркіна Л., N 19, с. 21

Кошти, списані банком з депозитного рахунку поручителя за кредитним договором, не включаються до складу витрат, N 17-18, с. 23

Кошти, сплачені за участь у семінарах, не включаються до складу витрат, N 17-18, с. 23

Облік операцій з повернення коштів у перехідний період, N 23, с. 23

Оподаткування виплат у вигляді роялті на користь нерезидента, N 21, с. 36

Оподаткування дивідендів. Зад ... Читати далі »

Переглядів: 1398 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.08.2011 | Коментарі (0)

Державна податкова адміністрація України продовжує роботу над випуском серії видань нормативних актів з питань оподаткування „Бібліотека платника податків”.

Це тематичні збірники офіційних матеріалів, нормативно-правових актів та коментарів. Серія має як прикладний характер для застосування в діяльності юристів, бухгалтерів, економістів, працівників органів ДПС, так і орієнтований за використання у навчанні спеціальним дисциплінам з питань оподаткування.
Періодичність – 1 раз на місяць. Передплатний індекс: 37741. Нагадуємо, що у 2011 році вийшли друком наступні збірники нормативно-правових актів із серії „Бібліотека платника податків”: у лютому 2011 року – „Податкова система: практичні питання застосування норм Податкового кодексу України”; у березні 2011 року – „Оподаткування доходів фізичних осіб. Порядок подання декларації про ... Читати далі »
Переглядів: 868 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.08.2011 | Коментарі (0)

Щоб не платити податок на додану вартість з реалізації металобрухту, директор вінницького підприємства вдався до фінансової співпраці з кримською фірмою, що має всі ознаки фіктивності.

Саме у неї вінничанин закупив партію металобрухту на суму понад 15 млн. грн. для подальшої реалізації на металургійні комбінати країни. Втім, цілком легальна на перший погляд операція викликала підозри в оперативників відділу викриття злочинів у базових галузях економіки. Подальше відпрацювання підозри повністю підтвердило. Брухт чорного металу підприємством дійсно закуповувався, але не на кримському півострові, а в місцевого населення по районах області. Сенс же махінації полягав у тому, що на закуплений директором фірми металобрухт не нараховується податок на додану вартість, оскільки приватні особи, які здавали метал, не є платниками ПДВ, натомість при подальшій ре ... Читати далі »

Переглядів: 892 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 13.08.2011 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024