Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 17.04.2024, 02:55
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 25

Європейський Союз залишається найбільшим інвестором в економіку України і одним з основних торговельних партнерів України.

Про це вчора заявив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Володимир Павленко в ході XVII засідання Комітету парламентських зв'язків Україна та ЄС.

"За результатами першого півріччя 2011 року 79,8% від загального обсягу прямих іноземних інвестицій в Україну припадає саме на країни-члени ЄС", - зазначив Павленко.

Він також повідомив, що за січень-серпні 2011 року експорт товарів до країн ЄС склав $12,3 млрд., що на 57,8% більше порівняно з відповідним періодом минулого року, імпорт товарів - відповідно $15,9 млрд. і 40,8%.

Заступник міністра зазначив, зо ... Читати далі »

Переглядів: 1102 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 25.11.2011 | Коментарі (0)

Всі спірні питання податківці та громадськість вирішуватимуть виключно цивілізованими шляхами. Акції протесту представники підприємницької спільноти визнали недоречними. Таке рішення прийняли члени Громадської Ради при ДПС України. Відповідна резолюція була схвалена під час засідання 24 листопада 2011 року. Виступаючи перед представниками громадськості, Голова ДПС України Олександр Клименко, у свою чергу, зазначив, що на сьогодні існує певний алгоритм консультацій із підприємництвом, який включає різноманітні механізми зворотного зв’язку, обговорення та вирішення всіх питань, що стосуються взаємин з платниками податків. "Сьогодні ми з вами спромоглися перенести громадське обговорення з майданів за стіл переговорів. Особисто я вважаю це нашою спільною перемогою. Перемогою конструктивного мислення та здорового глузду над емоціями та провокаціями”, – наголосив Олександр Клименко. У схваленій резолюції члени Громадської Ради закликали представ ... Читати далі »

Переглядів: 899 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 25.11.2011 | Коментарі (0)

Відділом масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Вінницькій області  запропоновано Вашій увазі брошуру "Подання податкової звітності та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді" , яка розміщена на веб-сайті ДПА у Вінницькій області за наступним посиланням :

http://www.vinsta.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=7072&catid=808&Itemid=566

Переглядів: 862 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 25.11.2011 | Коментарі (0)

Звіряти всі свої кроки з громадськістю взяли за правило податківці Вінниччини. Для цього налагодили співпрацю із 87 регіональними інститутами громадянського суспільства. За їхньої участі впродовж січня-жовтня 2011 року проведено понад 250 різноманітних заходів. Гарним порадником та помічником у реалізації зусиль податкових органів, спрямованих на наповнення бюджетних скарбничок, є також і Громадські ради, створені при податкових службах районного та обласного рівнів.

На останньому зібранні членів Громадської ради при ДПА у Вінницькій області розглядалось декілька питань. Особливо жваве обговорення тривало навколо переваг і перспектив подання податкової звітності в електронному вигляді. Доповідач, начальник управління інформатизації процесів оподаткування ДПА у області Наталя Христич, повідомила присутнім, що у той час, як ДПС України ставить завдання залучити до звітування засобами тел ... Читати далі »

Переглядів: 969 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 25.11.2011 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024