Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 12:16
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 04

Від імені Державної фіскальної служби та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем вчителя!

Щиро вам дякую за ту працю, яку ви щоденно і самовіддано виконуєте, виховуючи у підростаючого покоління та молоді патріотизм та любов до Батьківщини, закладаючи в своїх учнів знання, жагу до перемоги та бажання робити Своє майбутнє Своїми руками.

Ви вже зробили і продовжуєте робити неоціненний вклад у майбутнє нашої європейської країни та розвиток її економіки, розвиваючи інтелектуальні здібності молоді та формуючи основи для самоутвердження України як самостійної держави, а українців – як сильної і незалежної нації.

... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 04.10.2014 | Коментарі (0)

За умови прийняття змін до Бюджетного і Податкового кодексів, ресурс місцевих бюджетів у 2015 році може зрости на 39 млрд. грн.

У контексті завдань Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні робочою групою при Мінрегіоні підготовлено законопроекти щодо бюджетної децентралізації, які передбачають внесення змін до Бюджетного та Податкового кодексів України. Про це повідомив Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслав Негода в ході дискусії «Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади: баланс інтересів територіальних громад, державної влади, громадського сектору та бізнесу», яка сьогодні пройшла в Харкові.

«Законопроектами, зокрема, пропонується формування та затвердження місцевих бюджетів незалежно від державного бюджету, отримання освітньої, меди ... Читати далі »

Переглядів: 998 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 04.10.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024