Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 11:14
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 12

Лист Мінсоцполітики України від 22.08.2014 р.

Виплати та гарантії, передбачені військовослужбовцям, військовозобов'язаним, резервістам та працівникам, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації на особливий період

1. Збереження робочого місця та компенсація середнього заробітку, звільнення від штрафних санкцій за фінансовими та податковими зобов'язаннями

За працівниками, призваними на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, але не більше одного року, зберігаються місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, в яких вони працювали на час призову, незалежно від підпорядкування та форми власності.

Виплата таких компенсацій із бюджету в межах середнього заробітку проводиться за рахунок коштів Державного бюджету України в порядку, визначеному Кабінетом Мін ... Читати далі »

Переглядів: 979 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 12.10.2014 | Коментарі (0)

Серед першочергових завдань реформування економіки України є реформування податкової системи шляхом скорочення кількості податків та спрощення їх адміністрування. І не дивлячись на те, що на Сході України тривають військові дії, складну політичну та економічну ситуації, це не є причиною для відкладення "на потім" проведення реформ в частині оподаткування. Тим більше, що 26 жовтня 2014 року відбудуться позачергові вибори до Верховної Ради України VIII скликання, і завдання новоствореного парламенту втілити в життя довгоочікувані сподівання суспільства, зокрема платників податків.

Асоціація платників податків України проаналізувала передвиборчі програми окремих політичних партій, що беруть участь у позачергових виборах на предмет того, як вони бачать реформування податкової системи. Пропонуємо до уваги оцінити різницю у відображенні податкової реформи в партійних підходах.

Політична партія "Блок Петра Порошенка" ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 12.10.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024