Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 09:46
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 28

Сьогодні весь світ став свідком досить непростих подій, коли гостро постало питання захисту суверенітету і територіальної цілісності України. Українські військові не вагаючись стали на захист країни та її громадян, а тисячі не менш хоробрих волонтерів підтримують хлопців як в тилу, так і на передовій. Тому, після спільної зустрічі Заступника Голови Державної фіскальної служби України Анатолія Макаренко з представниками волонтерських організацій та керівниками митниць, Вінницькою митницею невідкладно було прийнято рішення про створення контактної групи, метою якої є надання консультацій представникам волонтерського руху. Члени групи мають першочергове завдання надання якісних та невідкладних консультацій волонтерам, які здійснюють ввезення на митну територію України товарів, необхідних для забезпечення потреб бійців Збройних сил України, територіальних батальонів МВС України, що задіяні в проведенні антитерористичної операції на сході України.

Нагальні питання пи ... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 28.10.2014 | Коментарі (0)

Наказом Голови ДФС України, голови комісії з реорганізації Міністерства доходів і зборів І.О.Білоуса № 991-о з 23 жовтня на посаду першого заступника начальника Головного управління ДФС у Вінницькій області призначено Осмоловського Руслана Васильовича. Також йому підтверджено раніше присвоєне спеціальне звання радника податкової та митної справи І рангу.

Отож, перетворення підрозділів Міндоходів у органи Державної фіскальної служби на Вінниччині триває.

Для довідки:

Осмоловський Руслан Васильович – перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Вінницькій області.

Народився: 13 серпня 1971 року на Вінниччині.

Має повну вищу освіту: у 1993 році закінчив Вінницький політехнічний інститут, у 1995 році – Київський торгівельно-економічний університет, за спеціальністю облік та аудит.

У податкових органах працював із грудня 1993 по вересень 2008 року, де пройшов шлях від державного податкового інсп ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 28.10.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024