Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 23.04.2024, 15:06
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 05

Із Державної фіскальної служби України у зв’язку з ухваленням Закону «Про очищення влади» звільнено 73 працівники.

Зокрема, на підставі прямої норми законодавчого акту з ДФС звільнено 53 працівники, у тому числі 39 осіб керівного складу центрального та обласних апаратів (включаючи 34 працівника підрозділів податкової міліції), 11 посадових осіб керівного складу податкових інспекцій (із них – 6 працівників податкової міліції), 3 осіб керівного складу митниць.

Окрім того, до набуття чинності Закону «Про очищення влади» за власним бажанням звільнено 20 посадових осіб, у тому числі 2-х директорів департаментів, керівника підрозділу податкової міліції центрального апарату та 17 працівників податкової міліції центрального апарату й регіональних органів ДФС.

Водночас, процес кадрового очищення в податкових та митних органах розпочався ще в березні цього року. Так, ще до ухвалення Закону «Про очищення влади» з органів М ... Читати далі »

Переглядів: 697 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 05.11.2014 | Коментарі (0)

З 28.10.2014 набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 08 жовтня 2014 року № 566 «Питання митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги», якою внесено зміни до Порядку митного оформлення вантажів гуманітарної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2000 року № 544 (далі – Порядок).

Відповідно до внесених змін, на період проведення АТО, пропуск через митний кордон України, декларування та митне оформлення гуманітарного товару, який надається урядами інших держав через уповноважені ними організації, здійснюється без застосування заходів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності.

При цьому не застосовується положення п. 3 Порядку в якому зазначено, що митне оформлення гуманітарного товару здійснюється митницею за місцезнаходженням його отримувача тільки після проведення відповідного санітарного, ветеринарного, фітосанітарного, радіологічного, е ... Читати далі »

Переглядів: 893 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 05.11.2014 | Коментарі (0)

Постановою Правління Національного банку України від 30 жовтня 2014 року № 685 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України», яка набрала чинності 03 листопада 2014 року, Національний банк України змінив вимоги щодо проведення деяких валютних операцій, що були запроваджені постановою Правління Національного банку України (НБУ) від 29 серпня 2014 року № 540 «Про введення додаткових механізмів для стабілізації грошово-кредитного та валютного ринків України», а саме:

скасовано тимчасове обмеження на проведення операцій в іноземній валюті зі здійснення розрахунків за імпортними операціями без увезення товару на територію України та зі здійснення платежів за імпортними договорами, за якими продукція була ввезена на територію України та здійснено митне оформлення на підставі ввізної митної декларації, дата оформлення якої перевищує 180 днів;

визначено, що переказування благодійними організаціями благодійної ... Читати далі »

Переглядів: 1049 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 05.11.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024