Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 16:03
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 14

Шановні платники податків — юридичні особи!

Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів МДЗ України запрошує на семінар «Актуальні питання оподаткування ПДВ та податку на прибуток у 2015 році»

Семінар відбудеться: 28 листопада 2014 року з 10.00 - 16.30

Детальний план проведення семінару та умови реєстрації учасників розміщено на веб-сайті журналу «Вісник Міндоходів України» за наступним посиланням:

http://www.visnuk.com.ua/ua/news/id/1327

Переглядів: 909 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Про це заявив на брифінгу для місцевих ЗМІ очільник хмільницьких податківців Ігор Катрін. Кошти, які перераховують платники, держава спрямовує для підтримки української армії, військовослужбовців у зоні АТО, а також біженців зі сходу України.

А загалом за оперативними даними до Зведеного бюджету платники податків Хмільниччини та Літинщини за 10 місяців внесли майже 150 млн. грн., що на 11,7 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року.

Лише податку на прибуток надійшло в казну на 4 млн. грн. більше ніж минулоріч. Найбільшими донорами податкових надходжень виступають, як завжди, ДП Клінічний санаторій “Хмільник”, ПАТ Хмільницький елеватор, ТОВ “Хмільницький завод сухого знежиреного молока “Молоч ... Читати далі »

Переглядів: 706 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

З 08 листопада 2014 року набрала чинності постанова Правління Національного банку України від 06 жовтня 2014 року № 712 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України» (далі - постанова № 712), якою врегульовано питання щодо здійснення розрахунків за угодами про розподіл продукції.

Зокрема, постановою № 712 внесено зміни до Інструкції про порядок здійснення контролю за експортними, імпортними операціями, затвердженої постановою Правління Національного банку України від 24 березня 1999 року № 136, якими Національний банк України звільнив від контролю за своєчасністю розрахунків за експортно-імпортними операціями інвесторів або їх представництва в Україні, які працюють за угодами про розподіл продукції.

У свою чергу, Інструкцію про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

З 08 листопада 2014 року набрав чинності Закон України  від 07 жовтня 2014 року № 1690-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення оподаткування інвестиційної діяльності» (за винятком окремих положень, які набирають чинності з 1 січня 2015 року), яким запроваджується механізм оподаткування за угодами про розподіл продукції.

Згідно з зазначеним Законом, зокрема, внесені редакційні уточнення до визначення поняття «інвестор (оператор)»;

запроваджено можливість покладання прав та обов’язків щодо сплати ПДВ за багатосторонньою угодою на кожного інвестора та/або на оператора у порядку, визначеному угодою, а саме:

- покладення прав та обов'язків щодо реєстрації як платників податку на додану вартість за угодою, нарахування та сплати податку на додану вартість та подання податкової звітності з податку на додану вартість за багатосторонньою угодою на кожного інвестора та/або на оператора у порядку, ви ... Читати далі »

Переглядів: 786 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Щодо оподаткування доходів волонтера при отриманні благодійної допомоги від громадян та юридичних осіб.

Основними  умовами звільнення від оподаткуваня є включення до Реєстру волонтерів АТО та цільове використанння отриманої благодійної допомоги на користь окремих категорій громадян:  

-   учасників бойових дій АТО або на користь членів сімей таких учасників, які під час участі в АТО зазнали поранення, контузії чи іншого ушкодження здоров'я, загинули, померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва чи визнані безвісно відсутніми в установленому порядку;

Порядок надання статусу учасника бойових регулюється постановою Кабінета Міністрів України від 20.08.2014 № 413 ,,Про затвердження Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення&rdquo ... Читати далі »

Переглядів: 643 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 14.11.2014 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024