Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 05:39
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Березень » 10

Редакційна пошта

Попереднє програмування найменувань товарів і матеріальна відповідальність кур’єра

Позначення одиниць вимірювання та обліку у податковій накладній/розрахунку коригування

Нарахування єдиного внеску на компенсацію за невикористану відпустку

Тема номера

Плата за землю

Інна Литвин

Особливості встановлення єдиного податку для юридичних осіб та місцевих зборів

Галина Жук

Єдиний податок для фізичних осіб

Юрій Тимощук, Ольга Поліщук

Податок на нерухоме майно

Ірина Мельник

Акцизний податок з реалізації через роздрібну мережу підакцизних товарів

Незалежна професійна діяльність

Тетяна Федченко, Наталія Фокіна

Адвокатська діяльність: облік, оподаткування, звітність

Податок на прибуток підприємств

Світлана Тимощук

Неприбуткові організац ... Читати далі »

Переглядів: 821 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.03.2015 | Коментарі (0)

З 10 БЕРЕЗНЯ 2015 РОКУ ОФОРМЛЕННЯ ТА ВИДАЧА ЛІЦЕНЗІЙНИХ КАРТОК ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ОРГАНАМИ УКРТРАНСІНСПЕКЦІЇ

Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті звертає увагу автомобільних перевізників, що з 10 березня 2015 року прийом заяв та видача ліцензійних карток, що додаються до ліцензій на провадження господарської діяльності з надання послуг з перевезення пасажирів та небезпечних вантажів, здійснюватиметься територіальними органами Укртрансінспекції.

Звертаємо увагу, що видача ліцензійних карток суб’єктам господарювання, які зареєстровані у Донецькій, Луганській, Київській областях та м. Києві, буде здійснюватись в апараті Укртрансінспекції за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 57.

Адреси інших територіальних органів Укртрансінспекції розміщені на офіційному веб-сайті в розділі «Структу ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.03.2015 | Коментарі (0)

 Відповідно до ст.298 Податкового кодексу суб’єкт господарювання, який є платником інших податків і зборів відповідно до норм Податкового кодексу, може прийняти рішення про перехід на спрощену систему оподаткування шляхом подання заяви до контролюючого органу не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. Такий суб’єкт господарювання може здійснити перехід на спрощену систему оподаткування один раз протягом календарного року. Отже, 16 березня 2015 р. - граничний термін подання заяви щодо переходу на спрощену  систему оподаткування суб’єктами господарювання  з II кварталу 2015 року. ... Читати далі »

Переглядів: 678 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.03.2015 | Коментарі (0)

Які реквізити слід зазначати у полях платіжного доручення на поповнення рахунку у системі електронного адміністрування ПДВ?

Відповідно до п. 2 Порядку електронного адміністрування податку на додану вартість, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 569 «Деякі питання електронного адміністрування податку па додану вартість» (далі - Порядок № 569) електронний рахунок у системі електронного адміністрування ПДВ (далі - електронний рахунок) - рахунок, відкритий платнику податку в Казначействі, на який платником перераховуються кошти з власного поточного рахунку в сумах, необхідних для збільшення розміру суми, на яку платник податку мас право зареєструвати податкові накладні та/або розрахунки коригування кількісних і вартісних показників до податкової накладної (далі - розрахунок коригування) в ЄРПН, а також у сумах, недостатніх для сплати до бюджету узгоджених податкових зобов’язань з нього податку.< ... Читати далі »

Переглядів: 1343 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.03.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024