Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 03:23
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Березень » 23

Наказом Державної фіскальної служби України від 17.03.2015 № 185 затверджено перелік тестових завдань для перевірки знань агентів з митного оформлення (представників митних брокерів).

Ознайомитись з переліком тестових завдань можна на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України

http://vector.vpv.in.ua/perelik-testovykh-zavdan-dlya-perevirky-znan-ahentiv-z-mytnoho-oformlennya-predstavnykiv-mytnykh-brokeriv/

Переглядів: 871 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

За результатами службового розслідування діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби України, Уряд України прийняв рішення про звільнення Першого заступника Голови ДФС, керівника податкової міліції Володимира Хоменка та заступника керівника Державної фіскальної служби, відповідального за діяльність митниці, Анатолія Макаренка. Кабінет Міністрів прийняв заяву про відставку Голови ДФС Ігоря Білоуса.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду в понеділок, 23 березня.

Він повідомив про завершення службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби.

Глава Уряду нагадав, що Кабінетом Міністрів України три тижні тому було прийнято рішення про «проведення комплексного службового розслідування діяльності ДФС, в тому числі митниці і пода ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

23.03.2015 - Прес-служба Державної фіскальної служби України

 У цей непростий для держави та народу України час усі державні інститути мають працювати скоординовано, злагоджено, на засадах взаємної довіри й високої колективної відповідальності за кінцевий результат. Будь-яке внутрішнє протистояння негативно позначається на ефективності спільної командної роботи. Коли в країні війна, коли країна перебуває в зоні економічної турбулентності, немає часу на перетягування канату.

 Тиждень тому мене офіційно ознайомили з актом за результатами службового розслідування діяльності керівництва ДФС, судячи з якого урядова комісія не мала серйозних претензій особисто до мене. Негативні факти, викладені в акті, насамперед стосувалися діяльності першого заступника та заступника голови ДФС. Тим не менше, в ситуації, що склалася, я вважаю за доцільне відмовитися від посад ... Читати далі »

Переглядів: 741 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

Оголошення результатів інтернет-конференції 10-18 березня «Податок на доходи фізичних осіб та військовий збір: реформаторські податкові зміни, які турбують бізнес з січня 2015 року»

Питання: Маю кошти на депозитному рахунку у банку. З січня вони оподатковуються, ПДФО утримує банк. Чи врегульовано питання розміру ставки за депозитними вкладами?

Горська Наталія, м. Рівне

Відповідь: Так, в Податковому кодексі відносно ставки ПДФО по депозитах є протиріччя.

Правова колізія відносно можливих ставок ПДФО ... Читати далі »

Переглядів: 830 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

Згідно з пп. 166.3.1 п. 166.3 ст. 166 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755 – VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку за наслідками звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 ПКУ, такі фактично здійснені ним протягом звітного податкового року витрати, зокрема, як частина суми процентів, сплачених цим платником за користування іпотечним житловим кредитом, що визначається відповідно до ст. 175 ПКУ.

 Так, платник податку – резидент має право включити до податкової знижки частину суми процентів за користування іпотечним житловим кредитом, наданим позичальнику в національній або іноземній валютах, фактично сплачених протягом звітного податкового року (п. 175.1 ст. 175 ПКУ). Тобто, повернення податку на доходи фізичних осіб мож ... Читати далі »

Переглядів: 719 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024