Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 10:51
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Березень » 29

 24 березня 2015 року Антимонопольний комітет України надав обов’язкові для розгляду рекомендації 13 торговельним мережам стосовно вжиття заходів щодо зниження роздрібних цін до рівня, який існував до періоду підвищеного попиту на продовольчі товари.

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

«У зв’язку зі стрімким зростанням попиту та одночасним підняттям цін на продовольчі товари, зокрема на борошно пшеничне, цукор, крупу гречану, олію соняшникову, макаронні вироби, крупу вівсяну та сіль в період з 21 лютого по 28 лютого 2015 року, Антимонопольний комітет України розпочав дослідження діяльності найбільших торговельних мереж міст Києва, Львова, Дніпропетровська, Одеси та Харкова, постачальників в ці мережі та виробників продуктів харчування на предмет дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції», - йдеться у повідомленні.

Попередній аналіз отриманої від торговельних мереж інформації засвідчив, що окремі торговельні ... Читати далі »

Переглядів: 783 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 29.03.2015 | Коментарі (0)

Як оподатковуються кошти від надання в оренду власного майна фізичної особи у разі їх надходження на розрахунковий рахунок, за яким така особа веде розрахунки як платник єдиного податку першої або другої груп?

     Умови перебування фізичних осіб – підприємців, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, у відповідних групах платників єдиного податку встановлені п. 291.4 ст. 291 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ).

     При цьому не можуть бути платниками єдиного податку першої – третьої груп фізичні особи – підприємці, які нада ... Читати далі »

Переглядів: 841 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 29.03.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024