Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 14:48
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 10

  Лист ДФС України від 09.04.15 №12518/7/99-99-17-03-01-17 "Про надання роз'яснення"

Про надання роз'яснення

 Закон України від 02 березня 2015 року № 219- VІІІ „Про внесення змін до розділу VІІІ „Прикінцеві та перехідні положення” Закону України „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” (щодо зменшення навантаження на фонд оплати праці)” (далі – Закон № 219), який набрав чинності з 13 березня 2015 року та яким передбачено більш лояльні умови, надав значній кількості роботодавців право на застосування понижуючого коефіцієнта, понижуючої ставки єдиного внеску.

 Водночас виникають питання щодо практичного застосування норм Закону № 219. Розглянемо найпоширеніші питання ... Читати далі »

Переглядів: 1151 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

Громадський орган при Вінницькій ОДА, Регіональну раду підприємців, створили ще у березні. Вчора відбулося його перше засідання. За круглим столом зібралися представники малого та середнього бізнесу Вінниччини, громадські активісти, посадовці виконавчих органів влади аби обговорити нагальні питання.

Перше, про що дискутували − це робота податкових органів нашої області. Зокрема торкнулися теми застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку 2-ї та 3-ї груп, встановлення граничної вартості на продаж цигарок, ліцензій на торгівлю підакцизними товарами, а також створення відкритого реєстру боржників Державної фіскальної служби. Щодо останнього, підприємці зазначили, що підготують звернення аби якнайшвидше запустити його у дію. Кажуть це дасть змогу сформувати повну картину про бізнес-партнера та бачити недобросовісних платників  і їхні податкові "гріхи".

Проте, перший заступник начальника ГУ ДФС у Вінницькій області ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

Відповідно до пункту 201.4 статті 201 Податкового кодексу України (далі – Кодекс) податкова накладна складається у день виникнення податкових зобов'язань продавця.

Датою виникнення податкових зобов'язань з постачання товарів/послуг згідно з пунктом 187.1 статті 187 Кодексу  вважається дата, яка припадає на податковий період, протягом якого відбувається будь-яка з подій, що сталася раніше:

а) дата зарахування коштів від покупця/замовника на банківський рахунок платника податку як оплата товарів/послуг, що підлягають постачанню, а в разі постачання товарів/послуг за готівку - дата оприбуткування коштів у касі платника податку, а в разі відсутності такої - дата інкасації готівки у банківській установі, що обслуговує платника податку;

б) дата відвантаження товарів, а в разі експорту товарів - дата оформлення митної декларації, що засвідчує факт перетинання митного кордону України, оформлена відповідно до вимог митного законодавства, а для ... Читати далі »

Переглядів: 1001 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.04.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024