Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 17:55
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 05

Обратите внимание, что с июня 2015 года меняются условия акции для пользователей других программ, которые хотят перейти на ПО «M.E.Doc IS» или «M.E.Doc Online».

«M.E.Doc IS»

При переходе на desktop-версию продаем комплекс из двух модулей «Отчетность» + «ЭДО» по специальной цене:

899 грн/год для юрлиц (в том числе для плательщиков единого налога)

... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

Порядок оподаткування ПДВ з 01.01.2015 операцій з постачання та імпорту відходів та брухту чорних і кольорових металів, а також паперу та картону для утилізації

Згідно з п. 23 підр. 2 розділу ХХ Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755- із змінами та доповненнями (далі – ПКУ), до 01.01.2017 року продовжено режим звільнення від оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання, у тому числі операцій з імпорту відходів та брухту чорних і кольорових металів, а також паперу та картону для утилізації (макулатури та відходів) товарної позиції 4707 згідно з УКТ ЗЕД.
Разом з тим ПКУ встановлено, що переліки таких відходів та брухту чорних і кольорових металів мають бути затверджені Кабінетом Міністрів України.

Постанова Кабінету Міністрів України від 5 лютого 2014 року № 43 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 12 січня 2011 року № 15» ді ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

Про це зазначив Перший заступник Голови ДФС України Сергій Білан під час круглого столу з питань боротьби з контрабандою підакцизних товарів (цигарок) на півдні України, який сьогодні, 4 червня, відбувся у м. Одеса.

За його словами, найближчим часом ДФС планує здійснити оптимізацію управлінської вертикалі підрозділів податкової міліції на всіх рівнях.

«Керівниками податкової міліції від районного до регіонального рівнів мають бути люди, що не задіяні в корупційних діяннях та мають чітке розуміння своїх завдань. Рішення по кадрових призначеннях обов’язково враховуватимуть позицію громадськості та експертів», - підкреслив Сергій Білан.

Перший заступник Голови ДФС також окреслив основні напрями роботи податкової міліції:

- по-перше, це ліквідація конвертаційних центрів;

- по-друге, боротьба з незаконним обігом підакцизних товарів.

В останньому напрямі, за словами Сергія Білана, вже виявлені резонансні порушення, зокрема, ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

При заповненні форми № 1ДФ за І квартал 2015 року були допущені помилки у рядках щодо військового збору. Як виправити помилки і правильно відобразити військовий збір?

 Відповідно до п. 3.11 Порядку заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, що затверджено наказом МФУ від 13.01.2015 р. № 4, у рядку «Військовий збір» відображається загальна сума нарахованого доходу, загальна сума виплаченого доходу, загальна сума нарахованого військового збору та загальна сума перерахованого до бюджету військового збору. Процедура виправлення показників, які стосуються військового збору наступна. Для виключення помилкового рядка з попередньо введеної інформації у рядку «Військовий збір – виключення****» уточнюючого Податкового розрахунку потрібно повторити всі графи помилкового рядка, а в рядку «Військовий збі ... Читати далі »

Переглядів: 1150 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024