Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 28.03.2024, 17:29
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 11

Державна фіскальна служба України запроваджує новий електронний сервіс – обмін розрахунками коригування кількісних і вартісних показників до податкових накладних в електронному вигляді між контрагентами.

 Розроблений сервіс стане допомогою платникам податків при складанні розрахунку коригування до податкової накладної, виданої отримувачу товарів (послуг), що передбачено п. 16 постанови КМУ від 16 жовтня 2014 року №569 «Деякі питання електронного адміністрування податку на додану вартість».

 Щоб скористатися новим сервісом, електронні документи для здійснення обміну та засоби надсилання документів повинні відповідати таким вимогам:

 1. Формат документу повинен відповідати Формату (стандарту) електронного документа звітності суб’єктів господарювання (наказ Міндоходів від 29.11.2013 №729);

 2. Формат транспортного повідомлення – відповідати вимогам уніфікованого формату транспортного повідомлення при інфо ... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 11.06.2015 | Коментарі (0)

Головне управління ДФС у Вінницькій області доводить до відома платників ПДВ особливості виправлення деяких помилок, які були допущені при складанні податкових накладних.

Насамперед, враховуючи загальні вимоги Податкового кодексу, звертаємо увагу на те, що оскільки можливість реєстрації в ЄРПН податкових накладних та розрахунків коригування обмежується терміном у 180 днів, виправлення помилок у раніше складених податкових накладних можливе лише у випадку, коли з дати складання податкової накладної з помилками не минуло 180 календарних днів.

Отож, наприклад, якщо помилка була допущена у полі «ІПН покупця», алгоритм її виправлення такий. Спочатку продавець має скласти розрахунок коригування до такої податкової накладної, в якому у заголовній частині зазначаються дані із заголовної частини помилкової податкової накладної (тобто з помилковим ІПН), а в табличній частині зазначається зі знаком «-» обсяг операцій з постачання товарів чи послуг та інш ... Читати далі »

Переглядів: 929 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 11.06.2015 | Коментарі (0)

Чи потрібно в податковій накладній окремо відображати суми акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів?

Статтею 201 Податкового кодексу ( далі – ПКУ) визначено порядок складання податкових накладних, а також зазначені обов'язкові реквізити, які повинні містити податкові накладні. Зокрема, у податковій накладній відображається, окремо вартість товару, що постачається (без урахування ПДВ), яка є базою оподаткування ПДВ, та сума ПДВ, що нараховується на вартість такого товару. Відображення у податкові ... Читати далі »

Переглядів: 684 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 11.06.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024