Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 15:06
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Червень » 30

Шановні платники! 1 липня 2015 року з 15.00 до 16.00 Державна фіскальна служба України спільно з журналом «Заработная плата» проведе пряму телефонну лінію на тему: «Порядок сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору».

На запитання платників відповідатиме заступник директора Департаменту доходів і зборів з фізичних осіб — начальник Управління адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб НАУМОВ Сергій Михайлович.

Усі бажаючі можуть надіслати свої запитання за адресою: dkucherak@profpressa.com або поставити під час проведення телефонної лінії за номером: (044) 581-57-07.

http://zpl.com.ua/content/pryama-lіnіya-«poryadok-splati-pdfo-ta-vіiskovogo-zboru&ra ... Читати далі »

Переглядів: 724 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.06.2015 | Коментарі (1)

Дії суб’єктів господарювання у випадку порушення термінів сплати або неперерахування грошового зобов’язання з податків (зборів, платежів) з вини банку

За порушення строку зарахування податків до бюджетів або державних цільових фондів, установлених Законом України ”Про платіжні системи та переказ коштів в Україні”, з вини банку або органу, що здійснює казначейське обслуговування бюджетних коштів, в якому відкриваються рахунки платників у системі електронного адміністрування податку на додану вартість, такий банк/орган сплачує пеню за кожний день прострочення, включаючи день сплати, та штрафні санкції у розмірах, встановлених Податковим кодексом України, а також несе іншу відповідальність, встановлену цим Кодексом, за порушення порядку своєчасного та повного внесення податків, зборів, платежів до бюджету або державного цільового фонду. При цьому платник податків звільняється від відпов ... Читати далі »

Переглядів: 581 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.06.2015 | Коментарі (0)

У грудні минулого року були прийняті зміни до Податкового кодексу (Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи» № 71-VIII від 28.12.2014 №71) стосовно розширення застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Зазначені зміни викликають численні запитання у платників податків щодо правильності застосування прийнятих норм та недопущення порушень податкового законодавства.

Про суть таких змін, зокрема щодо сфери готівкового обігу та застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) детальніше у презентації. 

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Переглядів: 682 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.06.2015 | Коментарі (0)

ГУ ДФС у Черкаській області звертає увагу роботодавців на те, що Постановою Кабінету Міністрів України від 17.06.2015 №413 затверджений порядок повідомлення Державній фіскальній службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу. Вказаний документ набирає чинності з дня його опублікування.

Він передбачає, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою до територіальних органів Державної фіскальної служби за місцем обліку їх як платника ЄСВ за формою згідно з додатком до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором одним із таких способів:

- засобами електронного зв’язку з використанням електронного цифрового підпису відповідальних осіб відповідно до вимог законодавства у сфері електронного документообігу та електронного підпису;

- на паперових носіях разом з копією в електронній формі;

- на паперо ... Читати далі »

Переглядів: 965 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 30.06.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024