Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 05:59
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 02

Шановні колеги та ветерани податкової служби!

Кожен із вас працюючи в податкових органах прагне, щоб його вміння та старання забезпечували економічну міць нашої суверенної держави та були належним чином оцінені. Початок формування структури податкової служби України поклала постанова Ради Міністрів Української РСР від 12 квітня 1990 року №74 „Про створення державної податкової служби в Українській РСР”.

 Подальші реорганізації змінювали підпорядкованість та назву, тож ми дійшли від податкової інспекції до фіскальної служби. І хоча 2 липня не є професійним свят ... Читати далі »

Переглядів: 597 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

Податкова служба протягом свого існування чимало разів переживала реформування. Однак не зважаючи на постійні зміни і нововведення, фахівці виконували свою справу із наповнення бюджетів. Тож аби виявити пошану до роботи попередників, у стінах Хмільницького будинку культури зібрали колишніх працівників податкової. Серед них були ветерани та пенсіонери податкової інспекції, податкової міліції, а також вже теперішні податківці на чолі із керівником Хмільницької ОДПІ Ігорем Катріним. Відвідали зустріч й очільники місцевих органів влади, зокрема голова Хмільницької РДА Є.В.Буткевич, міський голова В.П.Грушко,заступник голови районної ради Ю.Б. Дячок, голова ветеранської організації ГУ ДФС у Вінницькій області Ф.М. Олійник.  ... Читати далі »

Переглядів: 740 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

2 липня станом на 14:00 в системі електронного адміністрування ПДВ зареєстровано 783,6 тис. податкових накладних та 43 тис. розрахунків коригування на суму ПДВ 3,1 млрд. грн., 4 тис. митних декларацій на суму ПДВ 741,1 млн. грн., 6,3 тис. операцій поповнення ПДВ рахунків на суму 423,3 млн. грн.

Вчора у формулу додано показник «сума середньомісячного розміру сум податку, задекларованих платником до сплати податку до бюджету та погашених за останні 12 звітних (податкових) місяців» на суму 7,35 млрд. грн. по 153 тисячах платниках.

Нагадаємо, що з 1 липня відповідно до законодавства систему електронного адміністрування ПДВ переведено з тестового режиму в звичайний.

Слідкуйте за оновленням інформації.

Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/204382.html ... Читати далі »

Переглядів: 610 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

       Посадовими особами щомісячно проводяться особисті прийоми громадян згідно графіку прийому громадян. За 1 півріччя 2015 року  посадовими особами Хмільницької ОДПІ здійснено 26 прийомів за зверненнями громадян що на 1 звернення менше, ніж за відповідний період 2014 року (27), з них: 26 заяв (100%).

       Питання, з якими звертаються громадяни стосуються реалізації вимог Податкового кодексу України в частині акцизного податку, декларування доходів громадян за 2014 рік ПДВ, питання пов’язані з адмініструванням єдиного соціального внеску органами доходів і зборів.

       Щодо соціального стану заявників, то це: робітники ,які зверталися з питаннями щодо прав застосування податкової знижки за навчання, та підприємці, які звертаються з питаннями застосування вимог Податкового кодексу у своїй діяльності.

            ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

Право господарського товариства на збільшення або зменшення його статутного капіталу передбачено нормами Господарського кодексу та Закону України «Про господарські товариства». Податковий облік з податку на прибуток змін статутного капіталу формується в залежності від варіантів таких змін, а саме: від кого одержані доходи від участі в капіталі чи кому саме здійснені інвестиції, оскільки від категорії учасників правовідносин залежить й процес формування податку на прибуток.

Відповідно до пп..134.1.1 статті 134 Податкового коде ... Читати далі »

Переглядів: 715 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

Лист ДФС України від 19.06.2015 р. N 22173/7/99-99-21-02-17

Щодо законодавства про порядок виробництва і обігу пива

Державна фіскальна служба України з метою однакового трактування та правильного застосування норм законодавства щодо порядку виробництва та обігу пива надає для використання у роботі таку інформацію.

Законодавчо визначена норма щодо віднесення пива до алкогольних напоїв починає діяти з 1 липня 2015 року (згідно з абзацами четвертим - шостим підпункту 10 пункту 2 розділу II Закону України від 28 грудня 2014 року N 71-VIII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи" (далі - Закон N 71). ... Читати далі »

Переглядів: 734 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

Ксенія Ляпіна прокоментувала скасування обов'язкового застосування реєстраторів розрахункових операцій для підприємців з річним доходом до 1 млн. грн.

1 липня Верховна Рада України підтримала проект Закону № 1088 про внесення змін в Закон України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», що стосуються державних гарантій суб'єктів господарювання у застосуванні ними реєстраторів розрахункових операцій. Закон ухвалено з поправкою Міністра фінансів України Наталії Яресько щодо розробки Урядом до 1 вересня механізмів контролю за формуванням обсягу доходів спрощенцями, які не використовуватимуть РРО.

Таким чином, обов'язкове введення касових апаратів для підприємців другої і третьої груп, річний дохід яких не перевищує 1 млн. грн., скасовується.

... Читати далі »
Переглядів: 729 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 02.07.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024