Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 00:51
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 10

Функціонування системи електронного адміністрування ПДВ. Пояснення щодо обов’язку використання РРО

Роман Насіров, голова Державної фіскальної служби України

https://www.youtube.com/watch?v=T1EM_XNJQbs&feature=youtu.be

Переглядів: 795 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.07.2015 | Коментарі (0)

Відповідно до пункту 8.4 розділу VIII Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 № 1588, в редакції наказу Міністерства фінансів України від 14.11.2014 № 1127 «Про внесення змін до Порядку обліку платників податків і зборів» (далі – Порядок), повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП (додаток 11 Порядку) подається протягом 10 робочих днів після їх реєстрації, створення чи відкриття до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.

 У разі створення відокремленого підрозділу юридичної особи з місцезнаходженням за межами України повідомлення за формою № 20-ОПП подається юридичною особою протягом 10 робочих днів після створення, реєстрації такого підрозділу до контролюючого органу за основним м ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.07.2015 | Коментарі (0)

 Відбулася зустріч днями у приміщенні Управління ДАІ у Вінницькій області.

 Починаючи із  2015 року за переобладнання вантажного автомобіля у пасажирський, власник повинен заплатити акцизний податок. Про категорії транспортних засобів, які підпадають під таку законодавчу норму, умови їх реєстрації і сплатити податків, спілкувалися громадські активісти із представниками Державтоінспекції й фіскальної служби. Представники громадськості з'ясовували, яких процедур потрібно дотримуватися аби отримати свідоцтво про реєстрацію авто і запитували про умови сплати акцизу. Розглядали ці питання на конкретному прикладі.

 Начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Вінницькій області Олег Середюк зазначає, що сплата податку залежить від того, до якої категорії згідно УКТЗЕД належить транспортний засіб. Якщо громадянин подає документи у яких зазначений той чи інший код, відповідно до нього і нараховується податок. ... Читати далі »

Переглядів: 804 | Додав: odzvinkovsky | Дата: 10.07.2015 | Коментарі (0)

Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024