Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 12:03
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Січень » 31 » Голова ДПС у Вінницькій області провела зустріч зі „спрощенцями” та журналістами
08:40
Голова ДПС у Вінницькій області провела зустріч зі „спрощенцями” та журналістами

Голова ДПС у Вінницькій області Ірина Зленко провела зустріч із фізичними особами-підприємцями та представниками ЗМІ регіону. Вона розповіла, що вже незабаром у області буде створено сервісний центр для обслуговування платників податків, у якому надаватимуться усі адміністративні та інформаційні послуги. Центр обслуговування платників податків (ЦОПП) повинен підвищити рівень податкових адміністративних та інформаційних послуг, а саме, створення комфортних умов платникам податків та належне їх обслуговування, а також розширення переліку послуг, що надаються платникам податків, з урахуванням їх потреб та побажань. Основне завдання, яке стоїть сьогодні перед податковою службою - відійти від суто фіскальної політики. Саме на цьому акцентує увагу очільниця вінницьких податківців Ірина Зленко.

 За словами Ірини Зленко, співпраця з бізнесом насамперед має будуватися у формі конструктивного діалогу. „Не монологу лише податкової служби, а саме діалогу. Натомість, на превеликий жаль, деякі суб’єкти господарювання розцінюють таке бажання щодо співпраці, як лише односторонні зобов’язання. Так, ми суттєво зменшили кількість документальних перевірок, практично не здійснювали фактичні перевірки і в результаті бачимо зловживання зі сторони бізнесу, серед яких - використання нелегальної праці найманих працівників, виплата заробітної плати в розмірі значно меншому, ніж гарантований державою мінімум, співпраця із сумнівними контрагентами, ухилення від оподаткування. І це далеко не вичерпний перелік всіх порушень”. 

 Ірина Зленко також розповіла присутнім, що в минулому році податківці Вінниччини допомогли працевлаштувати півтори тисячі громадян. Працівники служби провели більше сотні перевірок щодо дотримання підприємствами, установами, організаціями, а також фізичними особами суб’єктами підприємницької діяльності діючого податкового законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів. За результатами перевірок до бюджету донараховано понад 3,1 млн. грн. податку з доходів фізичних осіб, пені та штрафних санкцій. З них до бюджету надійшло майже 2,3 млн. грн. або 73,6%. 

 

 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

 

ДПС у Вінницькій області

Переглядів: 1266 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024