Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 07:44
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Про прийом громадян посадовими особами Хмільницької ОДПІ та розгляд звернень
12:41
Про прийом громадян посадовими особами Хмільницької ОДПІ та розгляд звернень

Посадовими особами щомісячно проводяться особисті прийоми громадян згідно графіку прийому громадян. За 1 квартал 2015 року  посадовими особами Хмільницької ОДПІ здійснено 11 прийомів за зверненнями громадян що на 2 звернень менше, ніж за відповідний період 2014 року (13), з них: 11 заяв (100%).

       Питання, з якими звертаються громадяни стосуються реалізації вимог Податкового кодексу України в частині акцизного податку, декларування доходів громадян за 2014 рік ПДВ, питання пов’язані з адмініструванням єдиного соціального внеску органами доходів і зборів.

       Щодо соціального стану заявників, то це: фізичні особи ,які зверталися з питаннями щодо прав застосування податкової знижки за навчання, та підприємці, які звертаються з питаннями застосування вимог Податкового кодексу у своїй діяльності.

              З початку року Хмільницькою ОДПІ  проведено 6 „гарячих” телефонних ліній з питань звернень громадян. Під час прямої телефонної лінії надійшло 17 дзвінків, що належали до компетенції органів ДФС.

        Проблеми, порушені під час телефонного спілкування, стосувалися:­­­ декларування доходів громадянами за 2014 рік, отримання електронного цифрового підпису, подання звітності в електронному вигляді, нарахування та сплати ЄСВ акцизного податку, роботи системи електронного адміністрування пдв. За результатами проведеної прямої телефонної лінії на усі запитання надано усні роз’яснення та поінформовано про можливі шляхи їх вирішення.

        У ЗМІ Хмільницькою ОДПІ постійно висвітлюються питання щодо звернення громадян та проведення особистих прийомів.

          З початку року до Хмільницької ОДПІ  письмових звернень громадян, не надходило,  за відповідний період 2014 року було 5 звернень.

      

       На 9 семінарах і тренінгах, що були проведені у січні-березні  були висвітлено питання порядку звернень громадян, декларування доходів громадянами за 2014 рік, автоматичного відшкодування ДПВ, адміністрування акцизного податку, та податку а нерухоме майно .

      Питання звернення громадян систематично опрацьовуються на економічному навчанні з працівниками інспекції.

 

 

Відділ електронних сервісів та обліку платників Хмільницької ОДПІ

 

 

 

Переглядів: 624 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024