Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 21:46
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Жовтень » 2 » АППУ презентувала пілотний номер журналу «Податкова правда»
10:21
АППУ презентувала пілотний номер журналу «Податкова правда»

У Києві 29 вересня відбулася презентація пілотного номеру журналу Асоціації платників податків України «Податкова правда».

Урочистий захід відкрила Президент АППУ Валентина Арбузова, яка у своєму вітальному слові зазначила, що Асоціація уже 13-тий рік поспіль захищає та відстоює інтереси платників податків. «Сьогодні ми виходимо на новий якісний рівень роботи. Сподіваємося, що випуск журналу «Податкова правда» є своєчасним і потрібним. Ми будемо робити все для того, щоб журнал став справжнім помічником представників ділових кіл». Валентина Арбузова подякувала всім, хто причетний до створення журналу, зокрема, журналістам, експертам, працівникам редакції та автору ідеї - Першому віце-президенту АППУ Василю Матійчику, а також усім членам Правління, які безпосередньо підтримали цю ідею.

Почесними гостями заходу стали Голова ДПС України Віталій Захарченко, народні депутати України Андрій Пінчук, Петро Мельник, Ірина Геращенко, керівництво та представники органів державної влади, ДПС України, міста Києва та області, представники банківського сектору, громадських організацій, бізнесових кіл, переможці Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків України - 2010», засоби масової інформації.

Голова ДПС України Віталій Захарченко привітав Асоціацію із знаковим для неї днем і побажав виданню бути корисним для кожного читача - платника податків. «Державна податкова служба України продовжує залишатись дієвим і надійним партнером Асоціації і надалі сприятиме підтриманню позитивного діалогу бізнесу і влади, який уже існує в Україні», - відзначив Віталій Захарченко.

Звертаючись до гостей, головний редактор журналу Андріан Галач підкреслив, що журнал «Податкова правда» народився у складний час, коли відбуваються зміни не лише у системі оподаткування, але й у філософії стосунків бізнесу і влади. «У цей період дуже важливо почути один одного. Сподіваємось, що завдяки нашій спільній роботі ми допоможемо платнику податків розібратися у складному податковому лабіринті», - сказав Андріан Галач.

Довідка:

Журнал «Податкова правда» засновано Асоціацією платників податків України. Видання є повнокольорове з періодичністю виходу два рази на місяць. Місія журналу - формування податкової культури у суспільстві, надання корисної, практичної інформації про фінанси і податки, розміщення іміджевої інформації про членів АППУ. Журнал включатиме у себе інформацію «із перших вуст», ексклюзивні матеріали від органів влади, практику захисту інтересів платників податків на реальних прикладах, залучатиме до участі у формуванні податкового законодавства тощо.

Передплатний індекс видання - 89585.

За матеріалами  АППУ

http://www.taxpayers.org.ua

 

 

 

 

Переглядів: 1026 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024