Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 13:37
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Липень » 1 » Бланки нових форм звітності по ЄСВ з 1 липня 2016 року
23:11
Бланки нових форм звітності по ЄСВ з 1 липня 2016 року

Наказ Міністерства фінансів України від 11.04.2016 № 441 "Про внесення змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування"

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

НАКАЗ


11.04.2016                      № 441

 

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України

06 травня 2016 року за № 682/28812

 

Про внесення змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Відповідно до статей 4, 7, 8 та пункту 95 розділу VIII «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» та підпункту 5 пункту 4 Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 375,

НАКАЗУЮ:

1. Внести зміни до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14 квітня 2015 року № 435, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 23 квітня 2015 року за № 460/26905, виклавши його у новій редакції, що додається.

2. Департаменту податкової, митної політики та методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України (Романюк Ю. П.) в установленому порядку забезпечити: 

подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

3. Цей наказ набирає чинності з першого числа місяця, що настає за місяцем його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра фінансів України Макеєву О. Л. та Голову Державної фіскальної  служби України Насірова Р. М.

 

Міністр                                                                                                           Н. ЯРЕСЬКО

 

 

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

·         ПОРЯДОК формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (Завантажити)

·         Додаток 1 Довідник категорій страхувальників, які сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (Завантажити)

·         Додаток 2 Таблиця відповідності кодів категорій застрахованих осіб та кодів бази нарахування і розмірів ставок єдиного внеску на загальнообов`язкове державне соціальне страхування (Завантажити)

·         Додаток 3 Довідник кодів підстав для обліку стажу окремим категоріям осіб відповідно до законодавства (Завантажити)

·         Додаток 4 ЗВІТНІСТЬ Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування до органів доходів і зборів (Завантажити)

·         Додаток 4 (Продовження. Таблиця 1-4) (Завантажити)

·         Додаток 4 (Таблиця 5. Відомості про трудові відносини осіб) (Завантажити)

·         Додаток 4 (Таблиця 6. Відомості про нарахування заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) застрахованим особам) (Завантажити)

·         Додаток 4 (Таблиця 7. Наявність підстав для обліку стажу окремим категоріям осіб відповідно до законодавства) (Завантажити)

·         Додаток 4 (Таблиця 8. Відомості про осіб, які доглядають за дитиною до досягнення нею трирічного віку та відповідно до закону отримують допомогу по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку та/або при народженні дитини, та осіб із числа непрацюючих працездатних батьків, усиновителів, опікунів, піклувальників, які фактично здійснюють догляд за дитиною-інвалідом, а також непрацюючих працездатних осіб, які здійснюють догляд за інвалідом І групи або за престарілим, який за висновком медичного закладу потребує постійного стороннього догляду або досяг 80-річного віку, якщо такі непрацюючі працездатні особи отримують допомогу або компенсацію відповідно до законодавства, та нарахування сум єдиного внеску за батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу, прийомних батьків, якщо вони отримують грошове забезпечення відповідно до законодавства) (Завантажити)

·         Додаток 4 (Таблиця 9. Відомості про осіб, які проходять строкову військову службу) (Завантажити)

·         Додаток 5 ЗВІТНІСТЬ (Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску, таблиця 1-3 ) (Завантажити)

·         Додаток 5 (Таблиця 4. Наявність підстав для обліку стажу окремим категоріям осіб відповідно до законодавства) (Завантажити)

·         Додаток 6 ЗВІТНІСТЬ Звіт про суми добровільних внесків, передбачених договором про добровільну участь, які підлягають сплаті, та суми доплати до органів доходів і зборів (Завантажити)

·         Додаток 7 ЗВІТНІСТЬ Звіт про настання нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання (Завантажити)

http://sfs.gov.ua/zakonodavstvo/ediniy-vnesok-na-zagalnoobovyazkove-/nakazi/68312.html

Переглядів: 11763 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024