Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 15:32
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Жовтень » 6 » ДФС попереджає про активізацію шахраїв, які діють під виглядом працівників фіскальної служби
20:36
ДФС попереджає про активізацію шахраїв, які діють під виглядом працівників фіскальної служби

Головне управління власної безпеки ДФС України попереджає про збільшення кількості випадків шахрайських дій, здійснених злочинцями під виглядом працівників органів ДФС. 

З початку поточного року зафіксовано 13 випадків, коли для заволодіння коштами суб’єктів господарювання шахраї представлялися працівниками органів ДФС. За цими фактами розпочато 9 кримінальних справ.

Події зі схожими обставинами відбувались в Вінницькій, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях.

Так, на мобільний телефон посадової особи суб’єкта господарювання телефонувала невідома особа, яка зверталася нібито від імені працівника ДФС – найчастіше начальника або заступника начальника податкової інспекції. Шахраї просили надати гроші нібито на потреби працівників служби –«фінансова допомога для прийому перевіряючих із ДФС України» або вимагали кошти за не проведення перевірки фінансової діяльності підприємства. Діяли такі особи через посередника, у більшості випадків це був водій таксі, який отримував та передавав гроші.

Для запобігання діяльності шахраїв просимо у випадку отримання таких дзвінків, або інших протиправних дій, терміново звертатися до Антикорупційного сервісу ДФС України «Пульс» за тел. (044) 284-00-07.

 Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/166953.html

Переглядів: 609 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024