Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 20:54
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Жовтень » 22 » ДПСУ запроваджує для платників податків сучасну інтегровану систему в режимі он-лайн
12:19
ДПСУ запроваджує для платників податків сучасну інтегровану систему в режимі он-лайн

Передбачається, що інформаційно-технологічне нововведення складатиметься з підсистем «Податковий блок», «Управління документами», «Електронна картка» та «Кабінет платника податків».

Про це повідомив заступник Голови ДПС України Олександр Клименко під час засідання Міжвідомчої робочої групи з питань координації та контролю за реалізацією проекту «Модернізація державної податкової служби України - 1», яке відбулось 20 жовтня 2011 року.

«Сьогодні ми говоримо про докорінний ребрендинг податкової служби, який передбачає кардинальну зміну діалогу податкової служби з платниками податків. Ми змінюємо непопулярні фіскальні заходи новими, прогресивними, такими, що відповідають вимогам часу. А це – розширення спектру надання послуг та покращення якості обслуговування платників податків. Ми переконані, що втілення цих заходів будуть надзвичайно ефективними в рамках реалізації чергової фази проекту «Модернізації»», - підкреслив Олександр Клименко.

За словами заступника Голови ДПС України Сергія Лекаря наглядова рада з питань реалізації проекту «Модернізація Державної податкової служби України – 1» дала позитивну оцінку деяким аспектам модернізації податкової служби. Передусім, це покращення податкового законодавства в рамках дії нового Податкового кодексу України, застосування автоматичного відшкодування ПДВ, суттєве зменшення кількості перевірок та збільшення кількості великих платників податків.

«Усі податкові резерви активізовано на реалізацію процесів модернізації. За соціологічними даними компанії «ГФК ЮКРЕЙН» з початку 2011 року значно підвищився рівень використання електронних каналів платниками податків. Саме тому, податкова служба повинна забезпечити кожного платника податків максимально сучасним інформаційно-аналітичним ресурсом, який буде створювати більш зручні умови використання податкових зобов’язань на добровільних засадах, а головне – дистанційно, з індивідуальними сервісами та кваліфікованою допомогою фахівців ДПС України», - підсумував С. Лекарь. 

Довідково:

Міжвідомча робоча група з питань координації та контролю за реалізацією проекту ”Модернізація державної податкової служби України-1” – координаційно-дорадчий орган Кабінету Міністрів України, завданням якого є контроль за реалізацією Проекту, цільовим та ефективним використанням коштів позики. Головою Міжвідомчої робочої групи є Міністр фінансів України. До складу Міжвідомчої робочої групи входять 39 членів групи. З них: 9 депутатів Верховної Ради України, 16 представників міністерств та відомств та 14 представників Державної податкової служби України.

Прес-служба ДПC України

http://www.sta.gov.ua

 

Переглядів: 839 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024