Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 09:18
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Квітень » 1 » «Фіскальна» − лише назва, наша мета бути сервісною службою для платників», − М. Продан
13:12
«Фіскальна» − лише назва, наша мета бути сервісною службою для платників», − М. Продан

«Фіскальна» − лише назва, наша мета бути сервісною службою для платників», − Мирослав Продан

  «Попри саму назву відомства  основна мета нашої роботи − не жорсткий контроль, а надання різноманітних адміністративних та консультаційних послуг платникам податків», − зазначає начальник вінницьких фіскалів Мирослав Продан.

Щоб  зорієнтуватися чи на належному рівні забезпечується ця функція, керівник регулярно проводить зустрічі з представниками бізнесу та громадськості. Уважно вислуховує їхні зауваження, пропозиції і відповідно на них реагує.

Нещодавно Мирослав Продан зустрівся з відомим у регіоні представником малого та середнього бізнесу С.М.Капустою. Спілкуючись, він цікавився чи є труднощі, щодо виконання суб’єктами господарювання законодавчих вимог, які перспективи розвитку діяльності, чи не має зловживань збоку працівників фіскальних органів. Мирослав Васильович подякував підприємцю, що навіть за таких складних економічних та політичних умов вдається працювати задля наповнення бюджетів та не забувати про соціальну складову.

«У Головному управлінні ДФС Вінниччини двері завжди відчинені. Нам легше роз’яснити зміни й обговорити проблему, а не доводити її до судових спорів. Ми не прагнемо карати підприємців, а навпаки, намагаємося упередити застосування штрафних санкцій чи конфліктів», − каже Мирослав Продан. Посадовець запевняє, що бажання громадськості і бізнесменів долучитися до реформування податкової політики − не залишиться поза увагою.

ГУ ДФС у Вінницькій області

 

Переглядів: 770 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024