Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 16:46
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 4 » Громадська рада при ДФС України обрала свого Голову та визначилася з подальшими напрямами роботи у комітетах
20:55
Громадська рада при ДФС України обрала свого Голову та визначилася з подальшими напрямами роботи у комітетах

Сьогодні, 4 листопада, Громадська рада при Державній фіскальній службі України визначила свого керівника. За результатами рейтингового голосування головою цього консультативно-дорадчого органу став Дмитро Олексієнко, виконавчий директор Громадської спілки «Ліга аудиторів України».

«Громадська рада – це цивілізований майданчик для спілкування між ДФС та громадськістю. Адже тільки у діалозі можна знайти конструктивні рішення та оптимальні шляхи для розв’язання актуальних задач у податковій та митній сферах. Впевнений, що ініціативи членів Громадської ради, професійні напрацювання у робочих групах сприятимуть ефективній розбудові Державної фіскальної служби», – наголосив Дмитро Олексієнко.

Заступниками голови Громадської ради обрано Юлію Дроговоз – віце-президента УСПП, голову комісії УСПП з питань економічної політики, та Олега Платонова – президента «Асоціації транспортно-експедиторських та логістичних організацій України «Укрзовніштранс»». Секретарем Громадської ради обрано директора Інформаційно-комунікаційного департаменту ДФС України Віктора Косарчука.

Під час засідання також було розглянуто і прийнято за основу Положення про Громадську раду при ДФС України, відповідно до якої у структурі Громадської ради діятимуть Правління та комітети. До Правління входитимуть голова Громадської ради, його заступники, секретар, голови комітетів та їх заступники, а також делеговані комітетами члени. Правління вирішуватиме стратегічні, поточні та невідкладні питання, організовуватиме та координуватиме роботу Громадської ради між засіданнями.

Крім того, відповідно до напрямів роботи члени Громадської ради працюватимуть у трьох комітетах – податкової політики, митної політики та комітеті з питань запобігання та протидії корупції, контрабанді та з питань діяльності органів фінансових розслідувань та податкової міліції.

Також у рамках діяльності Громадської ради впроваджується інститут експертів, який дозволяє залучати до її роботи представників бізнесу та громадськості, які бажають долучитися до розробки та удосконалення податкового та митного законодавства.

 

Прес-служба Державної фіскальної служби України

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/170737.html

Переглядів: 637 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024