Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 15:24
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2013 » Січень » 30 » Громадська рада при ДПС області спланувала роботу на нинішній рік
09:11
Громадська рада при ДПС області спланувала роботу на нинішній рік

 У ДПС у Вінницькій області відбулось чергове засідання Громадської ради. Члени дорадчого органу зібрались, щоб звітувати про діяльність у минулому році та розробити план на нинішній.

 Голова ДПС у області Ірина Зленко проінформувала присутніх про стан надходження податків і зборів протягом 2012 року та звернулась до присутніх: „Ми сьогодні підбиваємо підсумки нашої спільної праці за минулий рік та визначаємо вектори громадського впливу та контролю за діяльністю податкової служби. Усі без виключення працівники податкової служби  прагнули протягом минулого року створити для сумлінного бізнесу максимально комфортні умови для сплати податків.” Головний податківець Вінниччини також розповіла про новий електронний сервіс для інвесторів, який стане неабиякою підтримкою інвесторам у наданні правової оцінки інвестиційних проектів на наявність податкових ризиків.

   Про заходи, які проводяться органами ДПС у Вінницькій області для запобігання та протидії корупції, присутніх проінформував начальник відділу внутрішньої безпеки В’ячеслав Тишківський. З його слів, у минулому році було  проведено  113 службових перевірок та розслідувань, у тому числі  41 за зверненнями фізичних та юридичних осіб. За результатами проведених службових перевірок та розслідувань інформація підтвердилась у 79 випадках, у тому числі за 20 зверненнями.

 Заступник начальника відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Вінницькій області Лариса Павлюк проінформувала про роботу, яка проводилась підрозділами взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у області щодо інформування платників податків про основні напрямки податкової політики та зміни податкового законодавства. З її слів, враховуючи широку інформаційну кампанію стосовно введення нових застосування спрощеної системи оподаткування, реєстрації податкових накладних та новацій в оподаткування податком на прибуток, працівники підрозділу надали платникам податків та громадянам понад 200 тисяч консультацій.  За  минулий рік було проведено 911 семінарів, якими охоплено понад 30 тисяч платників, що в середньому по державних податкових інспекціях області складає близько 3 семінарів на місяць.

 Цього року представники громадськості разом із податківцями розглядатимуть зміни, які вносяться до Податкового кодексу України, отримають інформацію про  проведення кампанії декларування громадянами доходів, одержаних у 2012 році. Однією із тем засідань стане організація роботи управління податкової міліції ДПС у Вінницькій області щодо недопущення виплати заробітної плати у «конвертах» та боротьби з правопорушеннями у сфері оподаткування доходів фізичних осіб. Згідно плану, членів дорадчого органу також інформуватимуть щодо роботи Центрів сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту державної податкової служби та центрів обслуговування платників податків. Серед важливих аспектів, які стануть лейтмотивами засідань, зокрема, – співпраця із громадськими організаціями у напрямку покращення обслуговування платників податків.

 Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у області

http://vin.sts.gov.ua/

Переглядів: 801 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024