Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 23:29
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2013 » Листопад » 20 » Громадський контроль використання бюджетних коштів
18:41
Громадський контроль використання бюджетних коштів

На Вінниччині громадськість, бізнес та влада обговорювали механізм ефективного контролю за використанням бюджетних коштів

 У Вінниці відбувся круглий стіл на тему "Громадський контроль використання бюджетних коштів". У заході, ініційованому Асоціацією платників податків України, взяли участь представники бізнесу, громадськості, зокрема члени Громадської ради при ГУ Міндоходів у області та Громадської ради при ОДА, представники Головного управління Міндоходів та Вінницької облдержадміністрації, ЗМІ. Аналогічні слухання уже відбулись в  шести регіонах України.

 «Ініціюючи ці громадські обговорення, ми маємо за мету підвищення правової свідомості громадян, їх безпосереднє залучення до процесу моніторингу використання бюджетних коштів» - зауважив Голова Ради ТВ ВОГО АППУ у області Юрій Захарчук. 

 «Сьогодні,  як ніколи, на часі посилення  суспільної мотивації не тільки  щодо  сплати податків, але й раціонального витрачання коштів платників, - зауважила заступник начальника інформаційно-комунікаційного відділу ГУ Міндоходів у області Лариса Павлюк, - адже якісно виконуючи свої обов’язки, сумлінні платники податків сподіваються на відповідні дії з боку держави. Тож такі громадські обговорення мають забезпечити прозорість витрачання бюджетних коштів та запровадити ефективний громадський контроль при плануванні видатків».

 До слова, що стосується діяльності Міндоходів, тут контроль з боку інститутів громадськості є досить конструктивним. Як приклад, - підписаний нещодавно із Асоціацією платників податків України Меморандум про співробітництво. Згідно з Меморандумом, сторони працюватимуть над створенням сприятливих умов для розвитку підприємництва в Україні, забезпечуватимуть контроль за дотриманням податкового та митного законодавства, а також надаватимуть можливості вирішення неврегульованих положень у цій сфері.

 Головне управління Міндоходів у Вінницькій області

 

Переглядів: 663 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024