Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 04:57
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Квітень » 2 » Ігор Білоус: Ми оголосили війну „податковим ямам”
15:43
Ігор Білоус: Ми оголосили війну „податковим ямам”

Міністерство доходів і зборів України вживає максимальних заходів для боротьби з „податковими ямами”. Про це заявив Перший заступник Міністра доходів і зборів України Ігор Білоус під час засідання Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики, присвячене створенню сприятливих умов для інвестиційної діяльності в державі в рамках підвищення рейтингу України в рейтингу „Doing Business.

За його словами, створено робочі групи, які аналізують наслідки діяльності „податкових ям”, їх клієнтів, а також причетність до цих схем працівників Міністерства.

„Ми знаємо імена тих, хто користувався цими незаконними послугами, і тих, хто прикривав цю злочинну діяльність. Незабаром громадськість побачить резонансні справи по тих податківцях, які всі ці роки оперували схемами податкових кредитів та іншими корумпованими методами”, – наголосив Ігор Білоус. 

Керівник відомства застеріг представників підприємницьких кіл  від подальшої роботи в тіньовому секторі, підкресливши, що „такий бізнес є кримінальним”. А боротьба з такими злочинами у сфері оподаткування є одним з пріоритетних напрямів роботи Міністерства доходів і зборів.

„Цей період є перехідним. Ви добре розумієте, що з України за один день ми не можемо зробити Швейцарію. Нам потрібно налаштуватися на наполегливу роботу. Необхідно знайти шляхи подальшого розвитку, які будуть погоджені з бізнесом. Це, зокрема, введення додаткових нормотворчих актів, полегшення адміністрування деяких податків”, – наголосив Ігор Білоус.

Він також підкреслив, що серед головних кроків сьогодення для Міністерства доходів і зборів України є зміна ставлення бізнесу до роботи відомства та налагодження діалогу з представниками бізнесу, як великого, так і середнього та малого.

„70 відсотків всіх  податків надходить від великого бізнесу, тому нам потрібно налагодити діалог перш за все з цими компаніями. Завдяки проведеним першим заходам вже за 12 днів роботи фактично наблизилися до виконання бюджету березня”, – підкреслив Ігор Білоус.

Прес-служба Міндоходів

Переглядів: 734 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024