Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 23.04.2024, 09:39
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Серпень » 20 » Швидкорозчинний кавовий напій з ... бетонозмішувача
11:14
Швидкорозчинний кавовий напій з ... бетонозмішувача

Податковими міліціонерами Хмельниччини спільно з працівниками УСБУ в Хмельницькій області в ході проведення слідчо-оперативних заходів викрито на території сусідньої області підпільний цех по виробництву швидкорозчинного кавового напою „Мак-кофе”.

У такий спосіб любителів кави „розводив” мешканець обласного центру, який до того ж здійснював незаконне виготовлення цигарок. Не забув фальсифікатор „подбати” і про поліграфічний верстат, на якому друкувались штрих-коди для наклеювання на готову продукцію. Пакетики з кавою розфасовувалися у великі упаковки, по 20 штук у кожній. Сама ж продукція виготовлялась в антисанітарних умовах: інградієнти – сухе молоко, кавовий концентрат та цукор – закидались до змішувача звичайною совковою лопатою.

Податківці встановили, що оптова реалізація незаконно виготовленого кавового напою здійснювалась через мережу дрібних реалізаторів на ринках міста Хмельницького.

За цим фактом порушено кримінальну справу. З незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму понад один мільйон гривень, у тому числі обладнання, сировину та готову продукцію. Проводиться подальша перевірка щодо викриття можливих фактів ухилення від сплати податків, в ході якої встановлюються контрагенти, яким проводилась реалізація продукції виробництва цього підпільного цеху.

http://www.sta.gov.ua/

 

 

 

 

Переглядів: 1015 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024