Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 09:22
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Липень » 27 » Лист-відповідь на реакцію світової спільноти в зв’язку з подіями в Україні
12:35
Лист-відповідь на реакцію світової спільноти в зв’язку з подіями в Україні

Шановна світова спільното!

Сьогодні Україна опинилася в центрі величезного геополітичного конфлікту.

Думки розділилися, але швидше не думки,  а інтереси. Дякую за лист-підтримку пану Бьорну Таррасу Вальбергу – колишньому Генеральному Секретарю Асоціації платників податків світу, керівнику Тихо-азійського союзу платників податків. Пан Бьорн неодноразово бував в Україні, і як ніхто, добре знає українських людей, нашу ментальність, дружелюбність та гостинність нашого слов’янського - Європейського народу.

За часи своєї незалежності, Україна – держава, яка ніколи не воювала, в якій не відбулося жодного теракту, більшість населення якої сповідують християнство. Найцінніше для нас - є людське життя та родина.

Росія – держава з імперськими амбіціями, яка постійно знаходиться у воюючому стані. Я не буду згадувати далеку історію та геноцид українського народу. Згадайте лише останні війни - Чечню, Грузію, Південну Осетію. Ні для кого не є секретом те, що у своїй зовнішній політиці Путін завжди проводив курс на конфронтацію з сусідніми державами з метою встановлення там підлеглих режимів та відвернення уваги населення Росії від внутрішніх проблем, призваний показати «зростання величі Росії»

Очевидно, що Росії зручно і вигідно сьогодні мати слабку Україну. Ця прихована війна, яка відбувається сьогодні між нашими державами, готувалася Путіним давно, спільно зі злочинним режимом Януковича, який обікрав нашу країну та канув у небуття, злякавшись нездоланної сили народу. Путін чекав слушного моменту. Весь світ побачив, що відбулося з Кримом. Враховуючі всі міжнародні угоди, декларативні заяви - такі речі як загарбання чужої території неприпустимі по відношенню до суверенних держав. Порушивши умови Будапештського меморандуму, учасниками якого також є США та Великобританія, Росія показує те, що міжнародні угоди не мають ніякої сили, їх можна порушувати та не нести ніякої відповідальності за це.

Росія давно широко використовує медійний простір з метою дезінформації та зомбування власного населення. Мені шкода, що багато людей і, навіть, європейців, потрапили під цей вплив. Ми шануємо російський народ і співчуваємо йому. Але навіть серед росіян є ті, хто розчарувався і вже не вірить своїм ЗМІ.  Уже є непоодинокі випадки, коли росіяни, завербовані Путінською пропагандою, переходять на сторону України, побачивши як їх обманули.

Як очевидець цієї війни, можу з впевненістю заявити, що ніяких англомовних іноземних воїнів (як вважають представники Асоціації платників податків Казахстану), крім чеченців, осетинів та росіян, що воюють на стороні терористів, на нашій землі немає. Англійською мовою на сході спілкуються лише журналісти з Європи та Америки, які намагаються бути об’єктивними в висвітленні того, що відбувається.

Вина та причетність Росії в цьому конфлікті доведена. І сьогодні Українську армію та мирне населення вже відкрито обстрілюють з території Росії установками Град, мінометами, іншою артилерійською зброєю. В підтвердження цьому є безліч доказів. Росією продовжується постачання зброї в підтримку тероризму, у відповідь Франція відправляє туди високотехнологічні містралі. Абсурдно, але факт.

Над територією України сталася величезна трагедія, ми дуже шкодуємо про це. Трагедія для всього світу – збитий боїнг 777. Ми щиро співчуваємо родинам і близьким друзям загиблих. Українці це продемонстрували покладанням квітів біля стін посольств тих країн, громадяни яких загинули в авіакатастрофі. Нелюдське поводження з тілами загиблих, відбувалося на підконтрольній терористам території. Літак був збитий Російською ракетою, в підтвердження цьому є відеодоказ. Керівництво РФ усілякими зусиллями знищує докази своєї причетності -  тому й такі затягування відбулися з передачею чорних скриньок та тіл загиблих.

Ми не закликаємо до війни, ми хочемо миру. Зупинити війну можна, лише зупинивши агресора.

Я підтримую те, що ми як громадські організації є неполітичними, але залишатися поза політикою ми не можемо!

Уявіть лише в якій ситуації сьогодні опинилися платники податків України – в нищівній, насправді. І підтримка Світової Асоціації як ніколи слушна – це її обов’язок! Всі платники податків України сьогодні згуртовані та мають єдину позицію, попри загрозу банкрутства, вони діляться своїми прибутками  -  підтримують державну армію, частина з них добровольцями воюють на сході – женуть геть росіян-терористів з нашої території. Звільнені від сепаратистів міста та мирні жителі вітають слізьми та вигуками «слава Україні» наших військових.

Мені прикро, що мудра завжди Європа така недалекоглядна сьогодні.

Мені прикро, що ті люди, які на засіданні Ради Безпеки ООН заявляють про людську гідність і цінність людського життя, мовчки спостерігаючи як щодень гинуть українські мирні громадяни, керуються грішми та особистими інтересами. Ви праві, пане Бьорн, війна на Сході України - не лише українська, це виклик світовій спільноті, її безпеці! Тільки спільними зусиллями можна зупинити агресора й подальшого поширення російського тероризму!

Цікавтесь більше, читайте більше, не користуйтесь ЗМІ, які пропагують Путінську брехню. У нас є сотні доказів абсурдності інформації, яку висвітлюють російські ЗМІ та проросійські куплені журналісти в  Європі. Ми не войовничий народ, не терористи, в Україні дуже багато високоосвічених людей.

Європу купують сьогодні поодинці, а Ви мовчите!

P.S. А тих, хто не вірить правді, запрошую в Україну. Не бійтеся, приїжджайте, познайомтесь з нами, відкрийте очі.

З повагою

Василь Матійчик

Президент Асоціації платників податків України

http://www.appu.org.ua/news/--02990/

 

Переглядів: 605 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024