Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 08:49
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 14 » На підтримку армії платники податків Хмільницької ОДПІ спрямували 1,7 млн. грн. військового збору
16:14
На підтримку армії платники податків Хмільницької ОДПІ спрямували 1,7 млн. грн. військового збору

Про це заявив на брифінгу для місцевих ЗМІ очільник хмільницьких податківців Ігор Катрін. Кошти, які перераховують платники, держава спрямовує для підтримки української армії, військовослужбовців у зоні АТО, а також біженців зі сходу України.

А загалом за оперативними даними до Зведеного бюджету платники податків Хмільниччини та Літинщини за 10 місяців внесли майже 150 млн. грн., що на 11,7 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року.

Лише податку на прибуток надійшло в казну на 4 млн. грн. більше ніж минулоріч. Найбільшими донорами податкових надходжень виступають, як завжди, ДП Клінічний санаторій “Хмільник”, ПАТ Хмільницький елеватор, ТОВ “Хмільницький завод сухого знежиреного молока “Молочний Візит”, ПрАТ “Літинський молочний завод”,  ПП “Біофарм” та багато інших.

Хмільницькі податківці щиро сподіваються,  що спільно із платниками податків і надалі будуть стабільно поповнювати державний та місцеві бюджети.

Хмільницька ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області

Переглядів: 706 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024