Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 15:18
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Жовтень » 17 » На Вінниччині розглянуто практичні питання застосування норм Податкового кодексу
22:43
На Вінниччині розглянуто практичні питання застосування норм Податкового кодексу

Днями в обласному центрі відбувся кущовий семінар для платників податків «Практичне застосування норм податкового законодавства України». У заході  взяли участь понад 200 платників податків Вінницької, Хмельницької та Рівненської областей.

Відкриваючи семінар, Президент АППУ Валентина Арбузова зазначила, що Асоціація платників податків України постійно працює над формуванням ефективних механізмів взаємодії бізнесу і влади для оптимального поєднання їх інтересів. Для цього Асоціація платників податків України проводить численні публічні заходи, семінари для платників податків, громадські слухання, дні Асоціації в різних регіонах України та багато іншого.

Президент АППУ Валентина Арбузова розповіла присутнім про основні цілі об’єднання: „Спрощення процедур ведення бізнесу шляхом удосконалення податкового законодавства для нашої організації є пріоритетним напрямком роботи. З початку року Верховна рада прийняла  низку законів, у яких було враховано пропозиції, що надійшли від Асоціації платників податків. Ми і надалі розширюватимемо можливості прямої участі платників податків у розробці законопроектів. При  цьому ми цілковито покладаємось на фаховість та професіоналізм працівників податкової служби. Адже розуміємо, що лише разом зможемо правильно, системно та компетентно працювати над тими питаннями, які на сьогодні є неоднозначними і не зовсім сприяють успішній підприємницькій діяльності”.

Голова Вінницької обласної ради Сергій Татусяк  привітав учасників семінару та зазначив, що робота територіального відділення має величезне значення і для розвитку підприємництва, і для наповнення державного бюджету.

Голова ДПС у області Ірина Зленко подякувала Валентині Арбузовій  за візит на Вінниччину і  звернулась до присутніх суб’єктів господарювання: „Я бажаю вам сьогодні отримати повні та кваліфіковані відповіді на всі ваші запитання. І запевняю усіх, що розвиток підприємництва для податківців області є надзвичайно важливим завданням. Задля цього ми намагаємось завжди вчасно і якісно надавати платникам роз’яснення та комфортний сервіс. Горизонти нашої співпраці із Асоціацією платників податків я б окреслила як консолідацію зусиль справжніх фахівців своєї справи, а головне – небайдужих людей. Результатом такого конструктивного діалогу є понад 40 спільно напрацьованих пропозицій, які було враховано у новому законодавстві”.

Семінар складався з лекційної та практично-дискусійної частин. Під час першої частини були питання щодо сплати податку на додану вартість, податку на прибуток, податку на доходи фізичних осіб, а також особливості податкового контролю в контексті Податкового кодексу. Під час практичної частини учасники семінару в режимі дискусії отримали багато відповідей на актуальні запитання.

За матеріалами

Відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Вінницькій області

Переглядів: 1028 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024