Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 17:52
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 12 » Навчаються бухгалтери бюджетних установ міста Хмільника
19:38
Навчаються бухгалтери бюджетних установ міста Хмільника

Вже стало доброю традицією проведення фінансовим управлінням  Хмільницької міської ради спільно з Хмільницькою об’єднаною державною податковою інспекцією семінарів-нарад для головних бухгалтерів бюджетних установ міста Хмільника.

4 листопада поточного року в конференц-залі міської ради відбувся черговий  семінар під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальника фінансового управління міської ради Любові Гамак. Було розглянуто  питання підведення підсумків виконання бюджету міста Хмільника за 9 місяців 2011 року та забезпечення його виконання у 2011 році,   повноти та правильності реєстрації бюджетних зобов’язань в органах Державного казначейства, ведення бухгалтерського обліку, змін у податковому законодавстві та ефективного використання бюджетних коштів. Особливу увагу учасників наради зосереджено на дотриманні лімітів споживання енергоносіїв бюджетними установами.

 Слухачі семінару мали нагоду отримати актуальні роз’яснення з питань оподаткування від начальника відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Хмільницької ОДПІ Юрія Підвальнюка. Зокрема, мова йшла про сплату податку з доходів фізичних осіб, податкову звітність бюджетних установ за 9 місяців 2011 року, нарахування та сплату екологічного податку, тощо.

 Підбиваючи підсумки семінарського заняття, Любов Гамак акцентувала увагу розпорядників коштів міського бюджету на забезпеченні дотримання норм бюджетного та податкового  законодавства, проведення повних розрахунків по заробітній платі та за спожиті енергоносії, недопущення дебіторської та кредиторської заборгованості.

За інформацією веб-сайту Хмільницької міської ради

 

Переглядів: 1050 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024