Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 10:03
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Не ховайте зарплату “ в конверті” !
22:34
Не ховайте зарплату “ в конверті” !

Нещодавно в залі засідань Хмільницької міської ради відбулась нарада представників правоохоронних органів та Хмільницького міського голови Василя Грушка з підприємцями - суб’єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність в місті Хмільнику.

            У засіданні взяли участь  начальник Хмільницького МРВ УМВС України у Вінницькій області Володимир Канюка та перший заступник начальника Хмільницької ОДПІ Іван Пунько.

            Розпочинаючи зібрання, міський голова наголосив на тому, що необхідністю його проведення стало проблемне та актуальне питання – легалізація праці та виплата заробітної плати. Адже значного поширення нині дістала практика подвійної бухгалтерії у сфері оплати праці, коли працівникам встановлюється офіційна заробітна плата в межах законодавчо обумовленого мінімального заробітку, а фактично працівник отримує значно більшу суму у «конверті».

            До представництва також звернулася заступник міського голови, начальник фінансового управління міської ради Любов Гамак, яка поінформувала про сплату податку з доходів фізичних осіб підприємцями та вказала на те, що податок з доходів фізичних осіб переважно і формує місцевий бюджет.

 Від суб'єктів господарювання міста виступив приватний підприємець Василь Сташко, який зосередив увагу на проблемних питаннях провадження своєї діяльності.

 Підсумовуючи засідання міський голова, акцентував увагу на тому, що  ситуацію нелегального працевлаштування необхідно терміново виправляти. На переконання Василя Пилиповича, існують два шляхи вирішення проблемного питання: здійснення  перевірок контролюючими органами, за результатами яких необхідно буде сплачувати штрафні санкції, або добровільний перегляд підприємцями умов провадження своєї діяльності з найманими працівниками шляхом їх офіційного працевлаштування та підняття заробітної плати.

            Представники правоохоронних , контролюючих органів та міський голова висловили сподівання, що ситуація найближчим часом покращиться. До міського бюджету будуть своєчасно і в повному обсязі надходити платежі, що в свою чергу дасть змогу повноцінно фінансувати галузь освіти, охорони здоров'я, культури, спорту тощо.

 

 

 

Переглядів: 873 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024