Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 19.04.2024, 04:25
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 21 » Невдовзі при фіскальній службі Вінниччини з’явиться Громадська рада
08:37
Невдовзі при фіскальній службі Вінниччини з’явиться Громадська рада

19 листопада 2014 р. відбулося заключне засідання Громадської ради, яка була утворена ще при ГУ Міндоходів у Вінницькій області. На ньому обрали ініціативну групу, яка збиратиме заяви від бажаючих працювати у складі Громадської  Ради  при фіскальній службі Вінниччини. Проведення установчих зборів, на яких власне і затвердять остаточний склад ради, призначили на 21 січня 2015 року.

На засіданні представники громадськості, керівники обласної фіскальної служби, її структурних підрозділів, очільник Вінницької митниці обговорили проблемні питання, які виникають при адмініструванні податків і зборів, платежів чи поданні звітності.

Зокрема член Вінницької спілки аудиторів України Надія Манько цікавилась питанням електронного адміністрування ПДВ зазначаючи, що процедура його реалізації недосконала. Керівники фіскальної служби погоджуються з тим, що  у цій частині законодавство  потрібно ретельно доопрацьовувати. Саме для того, за словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослава Продана і його першого заступника Руслана Осмоловського відомство тримає «руку на пульсі» й обговорює проблемні питання з практиками – людьми, яким щоденно доводиться виконувати законодавчі норми і приводити у відповідність до них усю свою роботу. Керівник обласних фіскалів сказав, що дуже сподівається на якісне формування Громадської ради, до складу якої увійдуть дійсно кваліфіковані люди: юристи, бухгалтери, аудитори. Які зможуть вказувати на помилки і, що не менш важливо, пропонуватимуть варіанти їх вирішення.

В. о. начальника Вінницької митниці Олександр Савчук розповів, що їхня структура також відкрита до спілкування з громадськістю. Підприємці, що займаються зовнішньоекономічною діяльністю можуть сміливо звертатися із питаннями та консультаціями до митників. Констатував, що найбільше таких звернень наразі стосуються транзитних операцій.

Також присутні обговорили складний стан української економіки, перспективи співпраці на найближчий час і висловили сподівання, що створена в майбутньому Громадська буде не просто формальною організацією, а дієвим і авторитетним об’єднанням.

 ГУ ДФС у Вінницькій області

Переглядів: 721 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024