Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 22:50
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Січень » 23 » „Очима дитини про бюджет країни” – новий конкурс від Міндоходів
22:59
„Очима дитини про бюджет країни” – новий конкурс від Міндоходів

З метою виховання культури сумлінного платника податків, зборів, платежів у школярів та ознайомлення їх з професією фахівця податкової та митної справи Міністерство доходів і зборів України започаткувало конкурс дитячої творчості „Очима дитини про бюджет країни”.

Конкурс проводитиметься у три етапи:

 І – районного рівня (протягом січня – квітня 2014 р.);

 ІІ – регіонального рівня (впродовж травня 2014 р.);

ІІІ – Всеукраїнського рівня (протягом червня – серпня 2014 р.).

У творчих змаганнях можуть брати участь учні загальноосвітніх навчальних закладів від 9 до 15 років. Конкурсанти змагатимуться між собою за такими напрямками дитячої творчості з податкової та митної тематики, як: художні твори; комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація); літературні твори.

Вимоги до оформлення художніх творів: роботи, виконані у довільній живописній формі повинні відповідають загальній тематиці конкурсу; розмір роботи не повинен бути більшим за формат А2; робота не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо; на зворотному боці кожної конкурсної роботи або додатка до роботи

необхідно зазначити українською мовою (назву роботи, техніку виконання; прізвище, повне ім'я та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора; коротку біографічну довідку з описом творчих здібностей та хобі; назву навчального закладу, контактний телефон).

Роботи, створені за допомогою комп'ютерної графіки, які надаються на конкурс, можуть бути виконані у довільній формі та мають відповідати загальній тематиці конкурсу. Час демонстрації рухомої графіки не повинен перевищувати 5 хвилин. Твори мають бути (за можливості) надруковані на папері формату А4 в одному примірнику та обов'язково подані в електронному вигляді (диск).

На Конкурс подаються різножанрові літературні доробки (оповідання,новела, публіцистичний роздум, замальовка, казка, фейлетон, реферат, поезія,тощо). Літературні твори повинні бути надруковані на папері формату А4 в одному примірнику, а також обов'язково подані в електронному вигляді (диск, дискета, електронна пошта).

Обов’язково, як до робот із комп’ютерної графіки так і літературних творів, що подаються для участі в конкурсі, повинна додаватися довідка про автора із зазначенням: його прізвище, повного ім'я та дати народження; місця проживання (повну адресу); короткої біографічної довідки з описом творчих здібностей та хобі автора, а також назви навчального закладу, контактного телефону.

Перший етап конкурсу вже стартував. Тож, шановні школярі роботи, оформлені належним чином, для участі в конкурсі ви можете надати не пізніше 15 березня 2014 року до Хмільницької ОДПІ  за адресою: м.Хмільник, вул.Леніна, 29, тел. для довідок: 2-23-78.

Хмільницька ОДПІ запрошує талановиту молодь взяти участь в конкурсі та висловити своє бачення та розуміння ролі, значення та місця податків, зборів, платежів у житті держави і суспільства.

 

Переглядів: 873 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024