Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 02:52
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Листопад » 14 » Пластикові електронні картки — для найактивніших платників податків
23:36
Пластикові електронні картки — для найактивніших платників податків

Державною податковою службою України для платників податків, які звітують до податкової засобами електронного зв'язку, розробляється автоматизована система «Електронна картка». До кінця 2013 року планується видати пластикові електронні картки найбільш активним платникам податків (представникам юридичних осіб, а також фізичним особам-підприємцям). Протягом наступних трьох років планується здійснити поетапний перехід на безпаперову технологію взаємодії ДПС України з усіма платниками податків шляхом випуску електронних карток та створення інфраструктури їх приймання. Електронна картка дозволятиме цілодобово та оперативно отримувати інформаційну та клієнтську підтримку з боку ДПС на всій території України. Вона є унікальною комбінацією компактності та портативності. Нею буде зручно сплачувати податки. До того ж, картка дозволить оперативно та безпечно здійснювати податкові платежі, тому що матиме багатоступеневий захист від зчитування, підробки та вірогідності кримінальних афер.

Картка платника податків, яка буде використовуватися як персональний ідентифікаційний засіб, надаватиме доступ до Електронного кабінету платника податків і у режимі реального часу забезпечуватиме:

- ведення інформації щодо діяльності платника податків та автоматизоване формування податкової звітності;

- імпорт/експорт форм податкової звітності з/до інформаційних систем бухгалтерського обліку, а також забезпечуватиме:

- перегляд та отримання виписки з особового рахунку та листування з органами ДПС, реєстрацію окремих видів податків.

При цьому платники податків для роботи з картками зможуть використовувати:

- персональні комп'ютери або ноутбуки, що мають бути доповнені зчитувачем карток та ПІН-клавіатурою, смартфонами;

- користуватися послугами центрів обслуговування платників податків, що мають бути обладнані АРМами на основі персональних комп'ютерів, доповнених зчитувачем з карток, ПІН-клавіатурою та клієнтським програмним забезпеченням;

- користуватися терміналами самообслуговування із вбудованими зчитувачем карток і ПІН-клавіатурою для реалізації доступу до Електронного кабінету платника податків, одержання інформаційних послуг.

Таким чином, платник податку матиме можливість за допомогою персонального комп'ютера/смартфону (вдома, на роботі, в дорозі) в режимі он-лайн з використанням електронно-цифрового підпису проводити операції з власним Електронним кабінетом платника податків (отримувати консультації, подавати реєстраційні дані, податкову звітність, отримувати інформацію про стан розрахунків з бюджетом за особистим рахунком).

Отож, не гайте часу! Переходьте на надання звітності в електронному вигляді та не проґавте свій шанс на електронну картку!

http://www.vinsta.gov.ua/

 

Переглядів: 1123 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024