Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 21:19
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 17 » Податківці привітали бухгалтерів з професійним святом
07:22
Податківці привітали бухгалтерів з професійним святом

Корисним і приємним для бухгалтерів у м. Хмільнику виявився семінар з питань оподаткування, який пройшов 16 липня в актовому залі Хмільницької міськради.

Семінар був присвячений актуальним питанням оподаткування, поданню звітності платниками за 2 квартал поточного року, а також електронному адмініструванню ПДВ.

У семінарі взяли участь заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДФС у Вінницькій області Н.В.Ніжняк, бухгалтер-аудитор та лектор Вінницької обласної організації  товариства «Знання» Р.М.Кирилюк , фахівці Хмільницької ОДПІ.

А на урочисту частину наради до присутніх завітали керівник Хмільницької ОДПІ І.П.Катрін, секретар Хмільницької міськради К.В.Коломієць та заступник міського голови, начальник фінансового управління міськради Л.Г.Гамак.

Вони щиро привітали своїх колег з професійним святом-Днем бухгалтера. Адже від такої посадової особи на підприємстві залежить  фінансове благополуччя трудового колективу і своєчасність наповнення бюджетів усіх рівнів.

За високий професіоналізм,  сумлінність у сплаті податків та з нагоди професійного свята кращим фахівцям бух обліку м. Хмільника,  Хмільницького та Літинського районів були вручені почесні грамоти та подяки.

Подяки від колективу та  начальника Хмільницької ОДПІ отримали: Андрущак В.М. - головний бухгалтер МРЦ "Південний Буг", Білецький М.Л. - головний бухгалтер ТОВ "Хмільницьке", Казмірчук С.Ю. - головний бухгалтер ТОВ "Бонус У", Кравінський О.І. - головний бухгалтер ТОВ "Хмільницький завод СЗМ" Молочний візит", Ліпінська Р.С. - головний бухгалтер ДП "Клінічний санаторій "Хмільник" Укрпрофоздоровниці, Стрілецький С.Б. - головний бухгалтер ПРАТ "Літинський молочний завод".

А надані практичні поради, методичний збірник, відповіді на актуальні запитання щодо електронного адміністрування ПДВ, застосування РРО суб’єктами господарської діяльності допоможуть бухгалтерам у їх праці.

Сектор комунікацій Хмільницької ОДПІ

Переглядів: 761 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024