Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 14:22
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Серпень » 29 » Податкова взялася за курців
20:35
Податкова взялася за курців

      Керівництво ДПС України доручило регіональним підрозділам провести з суб’єктами господарювання роз’яснювальну роботу щодо виконання вимог закону „Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів”.

      Зокрема, йдеться про розміщення керівництвом різних закладів (громадського харчування, реалізації алкоголю та тютюну, тощо) наочної інформації у місцях, де заборонене чи дозволене куріння. Закон вимагає позначити табличками з текстом „Місце для куріння. Куріння шкодить Вашому здоров’ю!” спеціально відведені для куріння місця. Якщо куріння заборонено то це також має бути позначено спеціальною табличкою. Податкова зобов’язана перевіряти їх наявність.

      Так, проведені податківцями протягом першого півріччя 2011 року перевірки засвідчили, що близько 12% порушень (521 випадок з 4281), виявлених у діяльності суб’єктів господарювання, торгуючих алкоголем та тютюном, є саме відсутність наочної інформації про заборону чи дозвіл куріння.

      Нагадаємо, що до порушників в даному випадку вживаються фінансові санкції (штраф 3400 грн.). Закликаємо керівників підприємств та закладів, що здійснюють торгівлю алкогольними та тютюновими виробами, виконати вимоги закону.

Прес-служба ДПА України за матеріалами

Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкоголю

 

 

Переглядів: 905 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024