Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Субота, 20.04.2024, 12:10
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Серпень » 22 » Привітання Голови ДФС Р.М. Насірова з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
10:45
Привітання Голови ДФС Р.М. Насірова з ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні громадяни України!

Сьогодні слово Незалежність має зовсім інше забарвлення, ніж воно мало ще 2-3 роки тому. Якщо тоді ми святкували це свято як день народження нової країни, то сьогодні ми розуміємо справжню ціну нашої незалежності. Вона стала дуже коштовною для української держави та народу: тисячі загиблих в зоні військових дій  (з них 2 працівників ДФС), втричі більше поранених (з них 8 наших колег), загарбання української території, сотні переміщених сімей, мільйонні втрати для економіки та незагойна рана в серцях українців.

Військові дії на сході, необхідність знаходження шляхів для підтримки економіки, важкі умови залучення міжнародної фінансової допомоги та складні умови проведення необхідних реформ змушують ставитися до дня незалежності не тільки як до свята з урочистостями, але й як до цілі, яку нам з вами потрібно весь час досягати.

У таких обставинах головним інструментом досягнення такої мети стає не керівник, який призначений на посаду, і не партія, яка переможе на виборах, а персональна відповідальність кожного за своє життя в цій країні. Уряд, парламент, Президент беруть участь в побудові незалежної держави на тому самому рівні, що й кожен громадянин. Якщо кожен з нас не візьме таку відповідальність, а продовжить перекладати її на плечі інших, незалежність держави Україна так і залишиться лише назвою свята в кінці серпня.

Перед Державною фіскальною службою стоїть складне завдання - податкова реформа. Тут мова йде тільки про внесення змін в правила адміністрування, а про опір, якому ми повинні будемо протистояти – опір тіньового бізнесу, опір корупційних чиновників, опір заангажованих проти нас сил. Закликаю стати на оборону державних інтересів через відповідальне виконання ваших прямих обов’язків. В цьому я зобов’язуюсь всіх підтримати. 

Зі святом, дорогі співвітчизники! Людина народжена бути вільною та незалежною. Держава, в якій живе вільний дух українського народу, також має бути незалежною. Давайте будувати її разом!

 

З повагою

 

Голова ДФС                                                                Роман Насіров

Переглядів: 697 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024