Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Вівторок, 23.04.2024, 09:17
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2015 » Липень » 6 » Про призначення Катріна І.П. начальником Хмільницької ОДПІ
07:18
Про призначення Катріна І.П. начальником Хмільницької ОДПІ

03 липня 2015 року в актовому залі Хмільницької ОДПІ в.о. начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Р.В.Осмоловським було представлено Ігоря Петровича Катріна,  як начальника Хмільницької ОДПІ, якого згідно наказу голови ДФС України №1869-о від 24.06.2015 року призначено в поряду переведення на посаду начальника Хмільницької ОДПІ ГУ ДФС у Вінницькій області після проведення реорганізації установи.

У нараді взяли участь та виступили очільники місцевих органів влади та самоврядування голова Хмільницької РДА Буткевич Є.В., голова Хмільницької районної ради В.А.Чмелюк, Хмільницький міський голова В.П.Грушко. Вони зазначили, що не один рік співпрацюють з керівником місцевих податківців, колектив інспекції стабільно виконує посталені завдання щодо наповнення бюджетів усіх рівнів, побажали перепризначеному керівнику успіхів у праці.

Виступаючим перед присутніми І.П. Катрін подякував за довіру і повідомив, що за оперативними даними Хмільницькою ОДПІ у тісній співпраці з платниками податків  у першому півріччі  було забезпечено надходжень до Зведеного бюджету 107,7 млн. грн, в тому числі до місцевих бюджетів 60,1 млн. грн. Якщо показники порівнювати з відповідним періодом минулого року, то надходження до Зведеного бюджету зросли на 33.6%, до місцевих бюджетів відповідно на 19%.

        Протягом поточного року платниками сплачено єдиного соціального внеску в сумі 105,1 млн. грн., що теж більше аналогічного періоду минулого року на 13%.

         Добровільність сплати податкових надходжень платниками податків вже сьогодні в інспекції складає більше 95%. Звичайно, це передбачає зменшення кількості перевірок суб”єктів господарювання, в першу чергу сумлінних, бюджетоформуючих. Так, протягом 1 півріччя 2015 року підрозділом аудиту  було проведено 14 комплексних документальних перевірок, в тому числі 4 – планових, за наслідками яких додатково донараховано в бюджет 1,4 млн. грн. Із донарахованого оскаржено платниками в судовому порядку лише 29,1 тис. грн.

  Центром обслуговування платників Хмільницької ОДПІ було надано протягом поточного періоду 6836 послуг платникам податків. Податковий сервіс передбачає  і надання  роз”яснень законодавства . За січень-червень було оприлюднено у місцевих ЗМІ 900 інформацій, проведено 29 семінарів та практикумів, організовано 16 засідань  “круглих” столів, зустрічей,  31 сеанс телефонного зв”язку “гаряча  лінія” тощо.

Результати роботи та стратегічні напрями, над якими працюємо, спрямовані на дотримання принципової позиції, яка лежить в основі всіх перетворень, що здійснюються в податковій сфері -  це ставлення до платника як до рівноправного партнера. Адже завдяки добросовісним платникам податків, які відповідально виконують свої обов'язки перед державою, забезпечується її соціально-економічна стабільність та зростання добробуту співвітчизників, - зазначив начальник Хмільницької ОДПІ.

 

Сектор комунікацій Хмільницької ОДПІ

Переглядів: 749 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024