Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 09:00
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Серпень » 18 » Прострочена томатна паста не потрапила на стіл до споживачів
08:14
Прострочена томатна паста не потрапила на стіл до споживачів

Як повідомила прес-офіцер УПМ ДПА у Вінницькій області Ольга Шишківська,  завдяки вдалій операції співробітників податкової міліції області нещодавно  було вилучено 20 тонн простроченої китайської томатної пасти, яку  везли у Вінницю.

Вантажний автомобіль, заповнений  банками з непридатною до споживання томатною пастою, затримали у Козятинському районі на Вінниччині.

20 тонн продукції китайського виробництва, розфасованої у 3-кілограмові жерстяні банки, термін реалізації якої закінчився минулого року, транспортувалося на адресу вінницької фірми. За попередніми даними, цей "товар" призначався для подальшої реалізації у торговельній мережі міста. Водій вантажівки не надав документів, які підтверджували б якість та безпеку товару. Встановлено, що паста виготовлялася у Китаї на замовлення вітчизняної фірми. За висновками експертів санстанції, вживання даного продукту, як безпосередньо, так і в переробленому вигляді, може завдати шкоди здоров'ю споживача.

 Податківці вилучили партію нелегальної продукції на суму понад 230 тис. грн. Дії зловмисників підпадають під ст. 227 Кримінального кодексу України - умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції, що карається штрафом, або ж виправними роботами терміном до двох років.

 

Переглядів: 1081 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024