Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 25.04.2024, 17:20
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Вересень » 16 » Реалізація положень Податкового кодексу дасть бізнесу близько 47 млрд. грн. додаткового інвестиційного ресурсу
08:07
Реалізація положень Податкового кодексу дасть бізнесу близько 47 млрд. грн. додаткового інвестиційного ресурсу

Реалізація положень Податкового кодексу України дасть бізнесу додатковий інвестиційний ресурс близько 47 млрд. грн., що забезпечить зростання прибутку підприємств на 16,7%. Про це заявив Прем’єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів, презентуючи основні ініціативи Державного бюджету на 2012 рік.

"У цілому реалізація положень Податкового кодексу України дасть бізнесу додатковий інвестиційний ресурс біля 47 млрд. грн. У результаті ми очікуємо зростання прибутку підприємств на 16,7%", - повідомив Микола Азаров, пояснивши, що інвестиції і ріст прибутків підприємств сприятимуть збільшенню нових робочих місць і надійного, забезпеченого не друкарським верстатом, а роботою економіки, зростання доходів громадян та підвищення соціальних гарантій держави.

Прем’єр-міністр зазначив, що у 2012 році повною мірою запрацюють стимулюючі норми Податкового кодексу. Зокрема, ставка податку на прибуток знизиться ще на 2%: з 23% у 2011 році до 21% у 2012 році. Продовжуються "податкові канікули" зі сплати податку на прибуток для новостворених та малих підприємств. Будуть діяти податкові пільги і преференції для суднобудівної та літакобудівної промисловості, машинобудування для агропромислового комплексу, легкої промисловості, підприємств з надання готельних послуг та інших.

www.kmu.gov.ua

 

Переглядів: 848 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024