Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 10:46
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Квітень » 6 » Регіональний Форум Українського національного комітету Міжнародної торгової палати у Вінниці
08:11
Регіональний Форум Українського національного комітету Міжнародної торгової палати у Вінниці

Голова ДПС у області Ірина Зленко взяла участь у Регіональному Форумі Українського національного комітету Міжнародної торгової палати

Організаторами Регіонального Форуму виступили Український національний комітет Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine), Вінницька обласна державна адміністрація та  міська рада. На зібранні розглядалось питання створення сприятливого інвестиційного клімату в області. На переконання Президента національного комітету Міжнародної торгової палати Володимира Щелкунова, податкове і бюджетне законодавство у цьому процесі відіграють чи не основну роль, адже коли інвестор приходить працювати в державу, він передусім зважає на місцеві правила оподаткування.

 Про імплементацію та розвиток податкового законодавства, а також ініціативи Державної податкової служби України щодо співпраці з платниками податків присутнім розповіла голова ДПС у області Ірина Зленко. 

 За її словами, процес реформ – це не лише імплементація податкового законодавства, але й організаційні і технологічні реформи. Податкова служба поступово перетворюється на державну структуру, переорієнтовану на виконання сервісних функцій для сумлінних платників.

 Підтвердженням тому є зменшення кількості перевірок: у січні-березні суб’єктів господарювання – юридичних осіб перевіряли більш, ніж удвічі рідше (123 суб’єкти проти 48).  Так само вдвічі зменшилася і кількість фактичних перевірок. Натоміть пріоритетними із суб’єктами господарювання, що здійснюють розрахунки у готівковій формі, визначено неконфліктні методи роботи, такі як роз’яснювальна робота, що базується на попередньому аналізі показників господарської діяльності платників податків, співбесіди, зустрічі,  співпраця, спрямована на пошук обопільно прийнятних рішень щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій, звітування щодо реальних обсягів виторгів суб’єктів господарювання та раніше застосованих фінансових санкцій. Лише в поточному році податківці провели 42 такі зустрічі, участь в них взяло понад 720 платників. Головний податківець запевнила присутніх: „Сьогодні ми націлені на абсолютно новий підхід до виконання своїх функцій та повної переміни відносин між бізнесом і службою. Ми прагнемо працювати так, щоб, платити податки було зручно, комфортно та необтяжливо”. 

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у області

http://www.vinsta.gov.ua/

 

Переглядів: 883 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024