Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 11:01
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Березень » 16 » Результати роботи УВБ ГУ ДФС у Вінницькій області за січень-лютий 2016 року
08:23
Результати роботи УВБ ГУ ДФС у Вінницькій області за січень-лютий 2016 року

Робота щодо запобігання та протидії корупції в структурних підрозділах ГУ ДФС у Вінницькій області та Вінницької митниці ДФС, управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Вінницькій області (далі – управління) проводиться у відповідності до вимог  Закону України від 14.10.2014 №1700-VIІ „Про запобігання  корупції” із змінами та доповненнями, Указів Президента України від 05.10.2011 року №964/2011 „Про першочергові заходи реалізації Закону України „Про засади запобігання і протидії корупції” та №1001/2011 „Про національну антикорупційну стратегію на 2011 – 2015 роки”.

Зокрема, протягом січня-лютого 2016 року проведено 13 службових перевірок. Органами прокуратури Вінницької області, за матеріалами перевірок, проведених управлінням, розпочато 5 кримінальних проваджень за фактами протиправних дій службових осіб  підрозділів Головного управління ДФС у Вінницькій області.  

 Заходи щодо запобігання і протидії корупції

Одним з пріоритетних напрямків роботи управління залишається упереджувальна та роз’яснювальна робота серед працівників податкової та митної служби, а також кандидатів на заміщення вакантних посад. 

Так, за січень-лютий поточного року проведено 68 профілактично-попереджувальних заходів. Серед яких,  лекції, виступи, бесіди, наради, виступи по радіо,  публікації  в пресі, розміщення інформації на суб-сайті ГУ ДФС області  та в мережі Інтернет.

В рамках забезпечення прозорості діяльності, своєчасного інформування громадськості про результати вжитих заходів, показники роботи відділу  щомісячно розміщуються на суб-сайті ГУ ДФС у Вінницькій області.

Для всіх небайдужих нагадуємо, що в управлінні  працює цілодобова лінія телефону „довіри” ((0432) 660205). Подзвонивши  на нього, можна повідомити про будь-які корупційні прояви з боку працівників органів ДФС у Вінницькій області та Вінницької митниці ДФС.

Крім того, з метою реалізації антикорупційного проекту Державної фіскальної служби України діє сервіс «Пульс»(044) 284-00-07, який приймає інформацію від суб’єктів господарювання  та громадян щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників структурних підрозділів та територіальних органів ДФС, проблем, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, а також щодо упередження контрабанди.  

УВБ  ГУ ДФС у Вінницькій області                     

Переглядів: 601 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024