Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 19:35
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Грудень » 19 » Шановні громадяни ! Кампанія декларування доходів за 2011 рік на порозі
09:12
Шановні громадяни ! Кампанія декларування доходів за 2011 рік на порозі

Одним із пріоритетних завдань податківців є залучення до оподаткування тих платників, які, отримавши дохід, не сплатили до бюджету належних сум податків. З початку року податківці Вінниччини виявили більше 2-х з половиною тисяч таких громадян. В результаті вдалось залучити до бюджету більше 1-го мільйону гривень. Наразі з 1 січня 2012 року стартує нова деклараційна кампанія. Податківці області запрошують вінничан самостійно легалізувати свої доходи у податковій інспекції за місцем проживання.

Нова кампанія декларування вже на порозі, про результати минулорічної журналістам розповів начальник управління оподаткування фізичних осіб Олег Мартинюк. Він розповів мас-медійникам, кого стосується нинішня кампанія і що слід зробити, щоб отримати податкову знижку. Насамперед обов’язково завітати до податкової мають громадяни, які отримували доходи, податок з яких не утримувався.

У нинішньому році правом на податкову знижку за наслідками 2010 року скористалось більше 8 тисяч жителів Вінниччини. Їм за наслідками перерахунків повернули більше 5 мільйонів гривень (5380,2 тис. грн.) податку на доходи фізичних осіб. Як і в минулому році, згідно Податкового кодексу декларацію громадянам потрібно буде подати до 1 травня. Станом на перше грудня цього року, кількість поданих декларацій порівняно з минулим роком збільшилась більше ніж на півтисячі.

За інформацією

Відділу  масово-роз‘яснювальної роботи

ДПА у області

Переглядів: 1134 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024