Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 11:37
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Шановні користувачі системи «M.E.Doc» змінився формат прийому податкової звітності!
15:37
Шановні користувачі системи «M.E.Doc» змінився формат прийому податкової звітності!

В Міндоходів змінився формат прийому податкової звітності, що має додатки. Для правильного подання звітів обов’язково встановіть оновлення 10.00.190 до системи «M.E.Doc». З 29.11.2013 року звіти, що подаються з додатками, повинні бути об’єднані в пакет.

 

Пакетна відправка 

Тепер, після створення основного документу, в модулі «Реєстр звітів» одразу з’являються зв’язані з ним додатки, які користувач може заповнювати для подальшого відправлення. Всі заповнені документи вважаються одним пакетом, тому при відправленні одного документа з пакету, всі інші відправляються автоматично.

Якщо звіти були створені в попередній версії, вони не мають ознаки пакету. Тому після встановлення оновлення необхідно скопіювати їх в той самий період для об’єднання в пакет, та видалити попередньо створені. Після цього відправити до контролюючих органів. На кожен звіт пакету приходить окрема квитанція. Квитанція №2 формується при умові, що всі звіти пакету доставлені на шлюз та отримана позитивна квитанція №1. Тому обов’язково дочекайтесь квитанції №2 на кожен звіт.

Детально про роботу з пакетами звітних документів можна ознайомитись у довідці, яка знаходиться в Системі«M.E.Doc» в розділі Модулі програми > Звітність > Реєстр звітів > Пакет звітних документів, або викликати клавішею F1 із Головного меню програми. 

Також для Вашої зручності розроблено відео-інструкцію по пакетній відправці звітів

Пакетна відправка звітів 
відео на youtube.com

ВАГА!!! Якщо Ви працюєте в демо-версіі Системи «M.E.Doc», то імпортувати необхідно тільки повний комплект документів, тобто пакет. 

ПРИКЛАД: Користувачеві необхідно подати Декларацію ПДВ з Додатками 1,2. Для цього необхідно :

1. Експортувати ці звіти з облікової системи.

2. При імпорті в систему «M.E.Doc» вибрати одночасно всі три файли xml і виконати імпорт.

3. У результаті «M.E.Doc» автоматично об'єднає імпортовані звіти в пакет, а при відправці звітів будуть дотримані вимоги до формату пакетної подачі звітності.

У разі, якщо файли Декларації та Додатків будуть імпортовані по черзі - згодом відправлені з Демо-версії звіти не будуть прийняті на шлюзі Міндоходів.


Демо-версія «M.E.Doc» не дозволяє об'єднати в пакет документи, які імпортуються по одному. «M.E.Doc» не несе відповідальності за правильне об'єднання в пакет цих документів. Тому, переконайтеся для початку, що Ваша облікова система оновлена, і підтримує новий формат пакетної відправки. 

Звіти, які імпортуються в «M.E.Doc» з облікової системи, повинні обов'язково мати ознаку пакета (ознака міститься в елементі linked_docs файлу xml звіту).

http://www.me-doc.com.ua/pages/newsfull.php?ido=36763

Переглядів: 1177 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024