Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Середа, 24.04.2024, 15:05
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2013 » Березень » 13 » Щодо законопроекту про трансфертне ціноутворення
12:01
Щодо законопроекту про трансфертне ціноутворення

Звернення Міністра доходів і зборів України Олександра Клименка з приводу законопроекту про трансфертне ціноутворення

 Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим підписаний для внесення до парламенту законопроект про трансфертне ціноутворення.  Мало хто вірив, що це можливо. В  тому, що цей документ з’явився на світ, був привселюдно обговорений, деталізований з урахуванням побажань бізнесу,  заслуга противників цього документу, можливо, не менша, аніж прихильників. Принаймні, вся країна обізнана про принципову позицію уряду  щодо  припинення виведення капіталів в офшори.

 Словосполучення «трансфертне ціноутворення» сьогодні відоме та зрозуміле не тільки бізнесменам, експертам, народним депутатам, а й багатьом іншим громадянам, які до цього були далекими від питань  державного регулювання економіки. Тому я маю висловити подяку всім, хто так чи інакше долучився до розгортання всезагальної дискусії щодо «офшорного» питання.

 Готовність українського бізнесу до роботи за найкращими світовими стандартами явно недооцінили, а бажання зекономити та зменшити витрати – переоцінили. Сумлінні підприємці стали нашими союзниками у розробці цього необхідного для наведення ладу законопроекту.

  Дуже тішить та дає велику надію на успіх конструктивна позиція бізнесу, точніше – тієї здорової частки підприємницьких кіл, що прагнуть респектабельності, прозорості, соціальної відповідальності та поваги з боку держави, клієнтів, зарубіжних партнерів. Що прагнуть працювати легально, залишивши позаду поняття «тінь» та «мінімізація податкових зобов’язань».

 Власники та топ-менеджери провідних українських корпорацій вже не готові розмінювати примарні «вигоди» на свою репутацію добропорядних платників податків, соціально відповідальних бізнесменів, гідних представників нашої країни у міжнародній бізнес-спільноті.

 Тепер настала черга українських депутатів прийняти вольове рішення в інтересах нашої  держави та її громадян. Продемонструвати всім нашу здатність не тільки географічно, але й ідеологічно, організаційно, культурно та ментально стати повноправною частиною Європи та світу.

 Впевнений, що українські парламентарі зможуть проявити конструктивну позицію при розгляді цього законопроекту та зроблять свій внесок у формування в Україні податкової культури європейського зразка – саме практика провідних країн ЄС була нашим взірцем при розробці запропонованих законодавчих новацій.

 Ми з вами стоїмо  на порозі історичних змін.  Я глибоко переконаний, що з моменту прийняття Верховною Радою цього закону ми зможемо вживати фрази на кшталт «цивілізоване ведення бізнесу» та «податкова культура» не в якості опису наших мрій та побажань, а як реальні атрибути стану  національної економіки.

Прес-служба Міндоходів

Переглядів: 880 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024