Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 29.03.2024, 02:37
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2014 » Листопад » 28 » У ДФС розпочато перевірку відповідно до Закону України «Про очищення влади»
12:50
У ДФС розпочато перевірку відповідно до Закону України «Про очищення влади»

У ДФС відповідно до наказу від 14.11.2014 №270 «Про початок проведення перевірки відповідно до Закону України «Про очищення влади» розпочато перевірку щодо посадових і службових осіб апарату ДФС, керівників територіальних органів ДФС, їх перших заступників та заступників.

Перевірка у вказаних органах розпочинається поетапно – 24 листопада, 1 та 8 грудня поточного року.

Особи, які підлягають перевірці, повинні протягом 10 днів від дня початку перевірки подати до Департаменту персоналу заяви про застосування або незастосування до них заборони, визначеною частиною 3 або частиною 4 статті 1 Закону України «Про очищення влади» (далі – Закон), про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них.

Не подання особою у встановлений строк заяви або подання заяви з повідомленням про те, що до неї застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону, є підставою для її звільнення з посади у строки, встановленні чинним законодавством.

У разі зазначення особою у заяві про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені Законом, відповідальний структурний підрозділ буде перевіряти таку інформацію, вивчаючи відомості, наявні в особовій справі та трудовій книжці такої особи, а також надіславши відповідні запити до органів, що проводять перевірку відповідно до Закону (до Мінʼюсту, МВС, ДФС, СБУ, Генеральної прокуратури України та ДСА).

День направлення таких запитів вважається днем початку перевірки особою, про що направляється повідомлення до Мінʼюсту, яке розміщується на його офіційному сайті. У цей же день інформація про початок проходження перевірки особою розміщується на офіційному веб-порталі ДФС України.

За результатами опрацювання відомостей та відповідей, що надійдуть від вказаних органів, готується довідка про результати перевірки, яка направляється до Мінʼюсту та розміщується на офіційному веб-порталі ДФС.

У разі встановлення недостовірності відомостей, зазначених у пунктах 1 та/або 2 частини п'ятої статті 5 Закону, керівник ДФС приймає рішення про звільнення особи, про що негайно повідомляє Мінʼюст.

Уся інформація про проходження перевірки особою: повідомлення про початок перевірки, копія її заяви та декларації, а також результати перевірки оприлюднюватимуться на веб-порталі ДФС України у вкладці «Про очищення влади» розділу «Робота з персоналом» рубрики «Про службу».

http://vin.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/174291.html

Переглядів: 706 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024