Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
П`ятниця, 26.04.2024, 01:28
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 17 » У Вінниці ліквідували «конвертаційний центр»
22:19
У Вінниці ліквідували «конвертаційний центр»

В рамках розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 205 та ч.3 ст. 212 КК України (щодо фіктивного підприємництва та ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах) співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій області спільно з працівниками УСБУ в області викрито та знешкоджено «конвертаційний центр». Використовуючи реквізити та банківські рахунки, зареєстровані на підставних осіб, зловмисники сприяли ухиленню від сплати податків в особливо великих розмірах підприємствам реального сектору економіки. Орієнтовний обіг проконвертованих коштів склав понад 35 мільйонів гривень.

В ході ліквідації «конвертаційного центру» одночасно проведено 5 обшуків за місцем знаходження «конвертцентру», в автомобілях і за місцем проживання фігурантів розслідування, під час яких вилучено готівкових коштів в сумі 210 тис. грн., печатки та чекові книжки фіктивних суб’єктів господарювання, документацію, що підтверджує незаконну фінансову господарську діяльність, комп’ютерну техніку, на якій зберігалася інформація про функціонування «конвертаційного центру». На банківських рахунках заблоковано близько 2,5 млн. грн. 

Наразі триває досудове розслідування, в ході якого встановлюється повне коло підприємств, які скористалися послугами «конвертаційного центру» для мінімізації податкових зобов’язань та умисного ухилення від сплати податків та коло осіб, задіяних у незаконній діяльності.

Головне управління ДФС у Вінницькій області

http://vin.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/236651.html

 

Переглядів: 658 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024