Оголошення Для ПІдприємців ХМільника
Четвер, 18.04.2024, 08:57
Форма входу
Пошук
Календар
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 239
Друзі сайту
Хмільник.ua - сайт мого міста Хмільницька районна бібліотека

















Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Уряд затвердив Методику визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів
08:46
Уряд затвердив Методику визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів

Відповідну постанову прийнято на засіданні Кабінету Міністрів. Згідно з методикою Мінекономрозвитку розраховуватиме середньоринкову вартість легкових автомобілів та щороку до 1 лютого базового податкового (звітного) періоду подаватиме ДФС інформацію щодо автомобілів, з року випуску яких минуло не більше п'яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 750 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

У свою чергу, Мінекономрозвитку на своєму офіційному веб-сайті оновлюватиме інформацію про середньоринкову вартість автомобіля з урахуванням марки, моделі, року випуску, типу двигуна, об'єму циліндрів двигуна, типу коробки переключення передач та пробігу.

 Джерелом інформації про ціни на нові автомобілі слугуватимуть офіційні прайс-листи виробників (дилерів), або довідкові дані про ціни щодо ідентичних чи аналогічних нових автомобілів в Україні та країнах-виробниках (експортерах).

До ринкового рівня цін на нові автомобілі застосовуватимуться коефіцієнти коригування залежно від строку експлуатації та від пробігу, визначені додатками до Методики. Водночас з метою усунення ранжування легкових автомобілів залежно від країни походження задля усунення податкових преференцій для легкових автомобілів походженням з країн-членів СНД прийнятою постановою вносяться зміни до додатку 1 та 2 Порядку визначення середньоринкової вартості легкових автомобілів, мотоциклів, мопедів в частині диференціації коефіцієнтів для легкових автомобілів.

 Враховуючи актуальність застосування наразі обмежувальних заходів у відповідь на дискримінаційні та/або недружні дії з боку РФ стосовно України, а також зважаючи на те, що 87% імпортованих легкових автомобілів з країн-членів СНД за походженням з РФ, вилучення диференціації усуне конкурентні переваги для автомобілів виробництва РФ. Реалізація акта сприятиме удосконаленню механізму стягування та адміністрування транспортного податку.

*      http://www.kmu.gov.ua/control/ru/cardnpd?docid=248841560

Переглядів: 548 | Додав: odzvinkovsky | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Copyright MyCorp © 2024